Μπορεί το "Dr. Brain" να γίνει το "Squid Game" της Apple; Δείτε το trailer

Πάρτε μια γεύση από την πρώτη νοτιοκορεατική θρίλερ σειρά της υπηρεσίας
27 Οκτωβρίου 2021 16:07
Μπορεί το "Dr. Brain" να γίνει το "Squid Game" της Apple; Δείτε το trailer

Το Squid Game φαίνεται πως έχει ανοίξει το δρόμο για να ανθίσουν παγκοσμίως οι νοτιοκορεάτικες παραγωγές, έχοντας φυσικά στο παρελθόν και την μεγάλη επιτυχία του "Parasite". Μετά το Netflix, η Apple φαίνεται πως έχει στα χέρια της μάλλον το δικό της "Squid Game". Ο λόγος για την πρώτη της νοτιοκορεάτικη παραγωγή που θα φιλεοξενείται από τον Νοέμβριο στο Apple TV+ και ακούει στο όνομα Dr. Brain.

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι που θα σας πάρει τα μυαλά -στην κυριολεξία- αφού το Dr. Brain θυμίζει κάτι από "Maniac" και "Possessor" και έρχεται από τον οραματιστή σκηνοθέτη Kim Jee-Woon των The Age of Shadows, A Bittersweet Life και A Tale of Two Sisters. Ένα παιδί-διάνοια μεγαλώνει και γίνεται ένας τρανός νευροεπιστήμονας ονόματι Sewon που ύστερα από χρόνια ερευνών καταφέρνει και βρίσκει τον τρόπο να εισέρχεται στις αναμνήσεις άλλων ανθρώπων.

Εκεί οδηγήθηκε από μια προσωπική τραγωδία που τον χτύπησε καθώς η οικογένειά του ήταν θύματα ενός ατυχήματος. Με την χρήση των "brain syncs", που μπορεί να βλέπει τις αναμνήσεις νεκρών ανθρώπων, θα προσπαθήσει να βρει τι συνέβη στο παιδί και τη γυναίκα του και δε θα σταματήσει εώς ότου έχει απαντήσεις. Ακόμη κι αν οι αναμνήσεις των νεκρών μπλέκονται στο μυαλό του και τον τοποθετούν στο στόχαστρο της αστυνομίας. 

Dr. Brain Official Trailer

Τον επιστήμονα υποδύεται ο Lee Sun-kyun που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στα βραβευμένα με Όσκαρ, "Παράσιτα" του Bong Joon-ho. Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι: LEE You-young, PARK Hee-soon, SEO Ji-hye και LEE Jae-won. 

Η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο webtoon του Hongjacga. 

Η πρεμιέρα του Dr. Brain θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου και η προβολή των επεισοδίων θα ολοκληρωθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2021.