Peacemaker: Ένας θεοπάλαβος John Cena στο πρώτο trailer της νέας σειράς της DC

Πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου μέσα από το HBO Max
16 Οκτωβρίου 2021 20:56
Peacemaker: Ένας θεοπάλαβος John Cena στο πρώτο trailer της νέας σειράς της DC

Εν μέσω του DC Fandome 2021 event δε μπορούσε να λείπει η νέα πολυαναμενόμενη live-action σειρά της DC, το Peacemaker δια χειρός James Gunn και με πρωταγωνιστή τον John Cena, ο οποίος επιστρέφει στον ρόλο που τόσο του ταίριαξε γάντι από το The Suicide Squad

Το πρώτο trailer αποκαλύπτει το campy και με ερασιτεχνικές πινελιές αλά The Office, ύφος του σόου, με έναν John Cena θεοπάλαβο, να ρίχνει "dad jokes" δεξιά κι αριστέρά, παράλογο και...ταγμένο στην ειρήνη αλλά με κάθε κόστος. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να σκοτώσει όποιον βρει για να την πετύχει. Απολαύστε το:

Peacemaker Teaser Trailer 

Όπως μάθαμε στο panel ο James Gunn υπογράφει το σενάριο όλων των επεισοδίων και σκηνοθετεί τα 5 από τα 8 συνολικά του Peacemaker. Τα υπόλοιπα τρία σκηνοθετούν οι: Jody Hill ("Eastbound and Down"), Rosemary Rodriguez ("The Walking Dead"), και Brad Anderson ("Session 9")

Επίσης το cast της σειράς και τον Cena πλαισιώνουν οι: Danielle Brooks ("Orange Is the New Black") ως Leota Adebayo, Robert Patrick ("Terminator 2: Judgment Day") as Auggie Smith, Jennifer Holland ("Brightburn") ως Emilia Harcourt, Chris Conrad ("Patriot")  ως Vigilante/Adrian Chase, και Steve Agee ("Guardians of the Galaxy Vol. 2") as John Economos.

Αξίζει να αναφέρουμε πως εντός του 2022 το HBO Max θα λανσαριστεί στην Ελλάδα, αν και δε γνωρίζουμε το πότε ακριβώς και εάν θα είναι έγκαιρα για την πρεμιέρα του Peacemaker. 

Το Peacemaker θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου 2021 στο HBO Max.