Αν υπάρξει 2η σεζόν του Squid Game πώς θα είναι; Ο δημιουργός απαντά 

Ο Hwang Dong-hyuk αποκαλύπτει πως δε θα εστιάζει στους παίκτες

Αν υπάρξει 2η σεζόν του Squid Game πώς θα είναι; Ο δημιουργός απαντά

Καμία άλλη σειρά του Netflix δεν έχει καταφέρει να κάνει τέτοιο πάταγο στην ποπ κουλτούρα και στον πραγματικό κόσμο. Το Squid Game σαρώνει τον πλανήτη σαν ένα trend χωρίς προηγούμενο στα social media και υπάρχουν αρκετοί που αναρωτιούνται εάν το θρίλερ που σκαρφίστηκε ο Hwang Dong-Hyuk θα συνεχιστεί.

Ο ίδιος σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως στη σκέψη και μόνο μιας 2ης σεζόν κουράζεται και πως δεν το έχει σκεφτεί λεπτομερώς. Άλλωστε κανείς -ούτε και το Netflix- δεν περίμενε το "Παιχνίδι του Καλαμαριού" να αποτελέσει τέτοια διεθνή επιτυχία. 

Σε μια νεότερη συνέντευξή του, ωστόσο, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν με περισσότερη λεπτομέρεια αποκαλύπτωντας ουσιαστικά πώς θα είναι. Εάν λοιπόν δώσει το Netflix το...πράσινο φως τότε η νέα σεζόν του Squid Game δε θα εστιάσει σε έναν νέο γύρο θανάσιμων παιχνιδιών, όπως θα περίμενε ο περισσότερος κόσμος. 

Μιλώντας στο The Times είπε:

Εάν μου δοθεί η ευκαιρία για μία ακόμη σεζόν αυτή θα εστίαζε στην ιστορία του Εκπροσώπου(Frontman) -ένας πρώην αστυνομικός που επιβλέπει το παιχνίδι. Νομίζω πως το θέμα με τους αστυνομικούς δεν υφίσταται μόνο στην Κορέα. Το βλέπω στις διεθνείς ειδήσεις. Αυτό ήταν ένα θέμα που ήθελα να θίξω. Ίσως στην Σεζόν 2 να το αναπτύξω περισσότερο. Όπως επίσης και τον άνδρα με τα Ttakji, που τον υποδύεται ο Gong Yoo. 

Στο φινάλε άλλωστε είδαμε τον Gi-hun να μην πηγαίνει στην κόρη του και να αποφασίζει να επιστρέψει πίσω στο παιχνίδι με σκοπό να ξεσκεπάσει τους διοργανωτές και όλη αυτή τη θανατηφόρα πλεκτάνη. Επίσης, δεν μάθαμε ποτέ από που ξεφύτρωσε ο χαρακτήρας του Gong-Yoo που "ψαρεύει" ουσιαστικά παίκτες στο μετρό, με τη μέθοδο του στοιχήματος.

Επειδή είναι θέμα χρόνου να μάθουμε τα οριστικά νούμερα προβολών του Squid Game παγκοσμίως, ίσως αυτά συνοδευτούν και με μια ανακοίνωση πως θα συνεχιστεί και επίσημα στο Netflix. 

5 σχολιο(α)