House of the Dragon: Το πρώτο trailer της prequel σειράς του Game of Thrones έφτασε!

Οι δράκοι τους έκαναν βασιλιάδες - Πρεμιέρα το 2022
05 Οκτωβρίου 2021 12:44
House of the Dragon: Το πρώτο trailer της prequel σειράς του Game of Thrones έφτασε!

Επιστροφή στο Westeros για τα καλά μετά από δύο χρόνια από το διχαστικό φινάλε του Game of Thrones με την ολοκαίνουργια prequel σειρά του σύμπαντος. Το HBO, εν μέσω του ειδικού event του HBO Max για το ευρωπαϊκό λανσάρισμα της υπηρεσίας, μόλις έδωσε στη κυκλοφορία το πρώτο teaser trailer του "House of the Dragon", όπως θα ονομάζεται και θα μας μεταφέρει 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice & Fire που είδαμε στην αυθεντική "GoT" σειρά. 

Απολαύστε το παρακάτω.

House of the Dragon Official Teaser

Η πλοκή του House of the Dragon

Στο πρώτο spinoff σόου του σύμπαντος του George R.R. Martin θα μεταφερθούμε 200 χρόνια πριν τα γεγονότα του "A Song of Ice and Fire" εκεί όπου ο Οίκος των Targaryen βρισκόταν στο ζενίθ του. "Θεοί. Βασιλιάδες. Φωτιά. Αίμα" αυτές είναι οι λέξεις που το HBO προλογίζει τη σειρά και θα μας μεταφέρει στα γεγονότα που οδηγούν στο τέλος του άλλοτε ένδοξου αυτού Οίκου και τον εμφύλιο των Targaryen γνωστό ως τον "Χορό των Δράκων". 

Τα πισώπλατα μαχαιρώματα, οι δολοπλοκίες, το οικογενειακό δράμα -όσοι γνωρίζουν τι ακολουθεί καταλαβαίνουν- και φυσικά οι δράκοι περιλαμβάνονται στο μενού του σόου που υπογράφουν οι Martin, Ryan Condal και Miguel Sapochnik.

Ποιοι παίζουν;

Το cast απαρτίζεται από τους: Paddy Considine (The Outsider, Peaky Blinders) που θα παίξει τον Βασιλιά Viserys Targaryen, Emma D'Arcy (Truth Seekers, Hannah) ως Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, Matt Smith (The Crown, Doctor Who) στον ρόλο του Πρίγκιπα Daemon Targaryen, Olivia Cooke ως "Alicent Hightower", Rhys Ifans ως "Otto Hightower", Steve Toussaint ως "Lord Colrys Velaryon" ή αλλιώς γνωστός ως "Sea Snake". Μαζί τους οι: Sonoya Mizuno (Devs) ως Mysaria, Fabien Frankel (The Serpent) ως Knight Ser Criston Cole και η Eve Best (Nurse Jackie) στο ρόλο της συζύγου του "Sea Snake". 

Ο τελευταίος μάλιστα αποτελεί έναν από τους βετεράνους και καλύτερους σκηνοθέτες μερικών εκ των επικότερων επεισοδίων του "Thrones" και θα σκηνοθετήσει τόσο το πρώτο επεισόδιο όσο και μερικά ακόμα επεισόδια. Ανάμεσα στους σκηνοθέτες των 10 επεισοδίων της σειράς θα συναντήσουμε τους Greg Yaitanes, Clare Kilner και Geeta V. Patel

Πότε η πρεμιέρα; 

Το HBΟ αναφέρει πως θα έρθει στις οθόνες μας εντός του 2022