Το The Boys αποκτά και επίσημα spinoff σειρά στο ίδιο "Vaught Cinematic Universe"

Όχι που θα έχανε ευκαιρία να τρολάρει τη Marvel
29 Σεπτεμβρίου 2021 08:36
Το The Boys αποκτά και επίσημα spinoff σειρά στο ίδιο "Vaught Cinematic Universe"

Και μπορεί η αναμονή για την 3η σεζόν του The Boys να γίνεται οριακά ανυπόφορη, μάθαμε και επίσημα ότι το σύμπαν του μεγαλώνει! Όπως μετέδωσε το The Wrap αλλά και το Deadline, η Amazon παράγγειλε την κολλεγιακή spinoff σειρά των "Boys" για την οποία είχαμε ακούσει πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2020. 

Οι Michele Fazekas και Tara Butters, που υπηρέτησαν στο "Agent Carter" της Marvel TV, θα εκτελούν χρέη showrunner στη νέα αυτή σειρά, καθώς ο προηγούμενος αποχώρησε λόγω δημιουργικών διαφορών. 

Σαφέστατα και ο δημιουργός του τηλεοπτικού "The Boys", Eric Kripke, εξέδωσε μια σχετική ανακοίνωση για τι μπορούν να αναμένουν οι fans, χωρίς φυσικά να χάσει ευκαιρία να τρολάρει τη Marvel: 

Όπως οι "Mork & Mindy" γεννήθηκαν από το "Happy Days" -γεγονός το οποίο είναι τρελό και πραγματικό- το δικό μας spinoff θα συνυπάρχει στο Vought Cinematic Universe, αλλά θα έχει το δικό του ύφος και στιλ. Είναι η δική μας βερσιόν μιας κολλεγιακής σειράς με ένα ανσάμπλ φοβερών, περιπλοκων και ενίοτε θανατηφόρων Young Supes. Οι Michele και Tara είναι ψυχροί εκτελεστές και είμαστε κατενθουσιασμένοι που είναι μαζί μας και ευγνώμον στις Sony και Amazon για αυτή την ευκαιρία. Αγαπάμε αυτό το σόου και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε. Επίσης, το "Baywatch Nights" προήλθε από το Baywatch και είχε βαμπίρ. Κανονικά βαμπίρ!

Από παλιότερες πληροφορίες είχαμε ακούσει πως στυλιστικά θα ακολουθεί το "The Hunger Games" αλλά σαφέστατα με την υπέρμετρη και υπερβολική του βία που μας έχει συνηθίσει. 

Πρόσφατα η 3η σεζόν των "Παλικαριών" της Amazon μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, επομένως η spinoff σειρά θα έρθει στις οθόνες μας προς τα τέλη του 2022 ή τις αρχές του 2023.