Το Sex/Life μόλις ανανεώθηκε για 2η σεζόν μετά την τεράστια επιτυχία του 

Η Sarah Shahi θα συνεχίσει την πολυτάραχη ζωή της

Το Sex/Life μόλις ανανεώθηκε για 2η σεζόν μετά την τεράστια επιτυχία του

Το Sex/Life ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix τους τελευταίες μήνες και αν είστε fan, θα πρέπει να χαίρεστε αυτή τη στιγμή. Ο λόγος; Η δημοφιλή πλατφόρμα μόλις ανανέωσε τη σειρά για 2η σεζόν!

Αυτό σημαίνει, ότι σύντομα θα έρθουν νέα επεισόδια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την πρώτη σεζόν την παρακολούθησαν περισσότερα από 67 εκατομμύρια νοικοκυριά τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες που κυκλοφόρησε. Το νούμερο αυτό είναι τόσο μεγάλο που το σόου βρίσκεται στην 3η θέση των πρωτότυπων σειρών του Netflix και πίσω από τις πρώτες σεζόν των Bridgerton και The Witcher.

Η παραγωγή της 2ης σεζόν θα λαμβάνει χώρα πάλι στο Toronto και φυσικά θα επιστρέψουν οι Sarah Shahi, Mike Vogel, Adam Demos και Margaret Odette.

Η σύνοψη της πρώτης σεζόν σύμφωνα με το Netflix είναι η εξής:

To παρελθόν μιας γυναίκας ονόματι Billie Connelly έρχεται ξανά στο φως μετά από χρόνια και όλο αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά της, μιας και πλέον είναι παντρεμένη και έχει παιδιά. Όλα αλλάζουν στο μυαλό της, όταν γνωρίζει τον Brad Simon. Υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους, ώσπου ο Cooper, σύζυγος της Billie, καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται και αποφασίζει να δώσει στη γυναίκα του όλα αυτά που ζητάει, που είναι μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Το Sex/Life είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα” είπε η δημιουργός του σόου, Stacy Rukeyser και συνέχισε:

Η δημιουργία ενός σόου για την εμψύχωση της γυναικείας σεξουαλικότητας έχει προσελκύσει τόσα εκατομμύρια θεατές και δεν είναι μόνο εξαιρετικά διασκεδαστικό, αλλά και απίστευτα ευχάριστο. Όταν σκέφτομαι όλες αυτές τις γυναίκες που ταυτίστηκαν και λένε ότι το σόου τις άγγιξε, εμπνέομαι πολύ. Είμαι ενθουσιασμένη και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε για να συνεχίσω την ιστορία για την Billie και για όλες εμάς.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Sex/Life παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

1 σχολιο(α)