Arcane: Η animated σειρά του League of Legends έχει μαγεία, δράση και κυκλοφορεί σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα επεισόδια θα χωριστούν σε τρία acts και έρχονται τον Νοέμβριο
27 Σεπτεμβρίου 2021 10:58
Arcane: Η animated σειρά του League of Legends έχει μαγεία, δράση και κυκλοφορεί σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του “Arcane” του πρωτότυπου League of Legends σόου της υπηρεσίας που βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια. Πρόκειται για μία animated σειρά βασισμένη στον κόσμο του δημοφιλούς moba, ενώ έρχεται φυσικά σε συνεργασία με την Riot Games.

Το Arcane λαμβάνει χώρα στον κόσμο του Piltover σε πολλαπλά  regions του Runeterra και φυσικά, στη σειρά θα δείτε γνωστά πρόσωπα από το παιχνίδι, όπως είναι οι Jinx, Vi και Caitlyn. Οι πληροφορίες που έχει δώσει το Netflix μέχρι στιγμής είναι λίγες και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σύνοψή του.

Από τους δημιουργούς του "League of Legends" έρχεται μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, το "Arcane". Με φόντο την ουτοπική περιοχή του Piltover και τον καταπιεσμένο υπόγειο κόσμο του Zaun, η ιστορία αναφέρεται στο ξεκίνημα δύο θρυλικών πρωταθλητών του League - και στη δύναμη που θα τους χωρίσει.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι τα επεισόδια θα έρθουν σε 3 acts, με τα πρώτα τρία να κάνουν πρεμιέρα λίγες ώρες μετά τo League of Legends World finals, δηλαδή στις 6 Νοεμβρίου και θα δούμε τους Vi και Jinx. Τα επόμενα τρία (act 2) στις 13 Νοεμβρίου και το φινάλε των επεισοδίων (act 3) θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου.

Δείτε το επίσημο trailer της σειράς μέσα από τον player παρακάτω.