To Tiger King 2 έρχεται στο Netflix και μάλιστα πριν το τέλος της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφει με νέα επεισόδια το ντοκιμαντέρ που μας συγκλόνισε στη καραντίνα
23 Σεπτεμβρίου 2021 20:21
To Tiger King 2 έρχεται στο Netflix και μάλιστα πριν το τέλος της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Tiger King συγκλόνισε, συντάραξε και συνεπήρε όσους το παρακολούθησαν και έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα ντοκιμαντέρ στην ιστορία του Netflix. Γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε νέα επεισόδια και πως το Netflix δε θα άφηνε έτσι την επιτυχία ανεκμετάλλευτη.

Τώρα και επίσημα θα μάθουμε τη συνέχεια της ιστορίας του ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου και κατάδικου, Joe Exotic καθώς το Tiger King 2 είναι γεγονός, όπως ανακοίνωσε ο streaming κολοσσός μέσα από ένα trailer για τις επερχόμενες κυκλοφορίες ντοκιμαντέρ του. Και το καλύτερο; Αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας πριν το τέλος του 2021

Η 2η σεζόν του Tiger King υπόσχεται ακόμη περισσότερο χάος και τρέλα από την 1η σεζόν, όπως δηλώνει το Netflix. Μάλιστα τα πρώτα πλάνα του μπορείτε να τα δείτε παρακάτω και ανάμεσα αστα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ που ανακοίνωσε πως έρχονται στην υπηρεσία. 

Δείτε το teaser του Tiger King 2 

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: 

"Κάποια στιγμή εντός του 2021. Όλοι έχουν κολλήσει στο σπίτι επειδή ακόμα μαίνεται η παράλλαξη Δέλτα της COVID-19. Έχοντας βαρεθεί και χωρίς να έχεις τίποτα να κάνεις -μαζί με εκατομμύρια ακόμη κόσμο- ανοίγεις το Netflix και βλέπεις τον 2ο κύκλο του Tiger King που μόλις ανακοινώθηκε και εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην παράξενη ιστορία του Joe Exotic."

Αυτά είναι τα υπόλοιπα ντοκιμαντέρ και σειρές ντοκιμαντέρ που αναμένονται εντός του 2022:

 

Το Tiger King 2 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του έτους στο Netflix.