Hawkeye: Το trailer για την 5η σειρά του MCU στο Disney Plus είναι εδώ

O Jeremy Renner προετοιμάζει την διάδοχό του, Hailee Steinfeld
13 Σεπτεμβρίου 2021 16:11
Hawkeye: Το trailer για την 5η σειρά του MCU στο Disney Plus είναι εδώ

Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα πριν από λίγα λεπτά το επίσημο πρώτο trailer του Hawkeye, της 5ης συνολικά σειράς του MCU στην εποχή του Disney Plus -αν και πρόκειται για την 4η live-action αν εξαιρέσουμε το κινουμένων σχεδίων "What If?". O Jeremy Renner επιστρέφει στο ρόλο του Clint Barton μετά το Avengers: Endgame και το συμβάν του "Blip" και φαίνεται να περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές. 

Την ηρεμία του αυτή θα ταράξει ένας μασκοφόρος που τον μιμείται αρκετά, με σκοπό να συλλαμβάνει κακοποιούς στη Νέα Υόρκη. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να βρει ποιος είναι και να σταματήσει την παράνομη δράση του. Εκεί ανακαλύπτει πως πίσω από τη κουκούλα και τη μάσκα κρύβεται ένα νεαρό κορίτσι ονόματι Kate Bishop, η οποία δηλώνει τεράστια fan του Hawkeye και την υποδύεται η Hailee Steinfeld. 

Έτσι θα ξεκινήσουν οι περιπέτειές τους και η μύησή της στο να γίνει η διάδοχος -όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε από τα κόμικς- του Hawkeye, σε ένα ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που σίγουρα φέρνει έναν άλλο αέρα στο ύφος της σειράς. 

Hawkeye Official Trailer 

 Στο υπόλοιπο cast συναντάμε την Vera Farmiga (The Conjuring) ως Eleanor Bishop, τον Tony Dalton (Better Call Saul) στο ρόλο του "The Swordsman" Jack Duquesne, τον Fra Fee ως Kazi και την Alaqua Fox ως Maya Lopez, μια ιθαγενής με απώλεια ακοής που μπορεί να αντιγράφει τέλεια τις κινήσεις άλλων ατόμων -σαν τον Taskmaster.

Πότε είναι η πρεμιέρα;

Το Hawkeye θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Disney Plus.