Το Foundation, για ένα ακόμη trailer, φωνάζει να τσεκάρετε τη νέα σειρά της Apple

Η sci-fi υπερπαραγωγή του Apple TV+ κυκλοφορεί τέλη Σεπτεμβρίου
21 Αυγούστου 2021 09:14
Το Foundation, για ένα ακόμη trailer, φωνάζει να τσεκάρετε τη νέα σειρά της Apple

Τον περασμένο Ιούνιο είχαμε πάρει μια νέα ματιά στο Foundation, τη νέα επική sci-fi σειρά που ετοιμάζει η Apple και τώρα κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της. 

Βασισμένο στα ομώνυμα μυθιστορήματα του μετρ της επιστημονικής φαντασίας Isaac Asimov, η νέα υπερπαραγωγή του Apple TV+ χαρίζει όπως θα δείτε παρακάτω, ένα απαράμιλλο οπτικό υπερθέαμα με σκηνικά και εφέ κινηματογραφικής ποιότητας και σε συνδυασμό με το concept του που θυμίζει κάτι από Star Wars, Star Trek και Game of Thrones, σίγουρα την καθιστά μια "must" σειρά για το 2021. 

Δημιουργός και showrunner είναι ο David S. Goyer γνωστός ως ο σεναριογράφος της τριλογίας "Dark Knight" και το "Man of Steel". Πρωταγωνιστεί ο Lee Pace, γνωστός από τα "Halt & Catch Fire" και "Guardians of the Galaxy", που υποδύεται τον Brother Day, καθώς και ο Jared Harris, που τον απολαύσαμε πρόσφατα στη μίνι σειρά "Chernobyl" του HBO και παλιότερα στο "Mad Men", ο οποίος παίζει τον Dr. Hari Seldon. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι: Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton, και Alfred Enoch.

Η σύνοψη της σειράς από την Apple αναφέρει πως εξιστορεί "το ταξίδι μιας ομάδας εξόριστων στο μοναδικό τους ταξίδι για να σώσουν την ανθρωπότητα και να χτίσουν από την αρχή τον πολιτισμό εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας."

Πότε θα προβληθεί; 

Το Foundation θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 με τα τρία πρώτα (από τα 10) επεισόδια διαθέσιμα, έπειτα κάθε Παρασκευή θα προβάλλεται από ένα καινούργιο.