Μένει Netflix η δημιουργός του τηλεοπτικού The Witcher - Υπέγραψε μεγάλο deal

Πολυετές deal για την Lauren Schmidt Hissrich
21 Αυγούστου 2021 08:28
Μένει Netflix η δημιουργός του τηλεοπτικού The Witcher - Υπέγραψε μεγάλο deal

Απίστευτα ενθουσιασμένο και ευχαριστημένο το Netflix από την showrunner και δημιουργό του τηλεοπτικού The Witcher, το οποίο τον Δεκέμβριο επιτέλους θα προβάλλει την 2η σεζόν του, που θέλησε να την κρατήσει πάση θυσία. Για αυτό και όπως μαθαίνουμε η Lauren Schmidt Hissrich υπέγραψε ένα τεράστιο deal με τον streaming κολοσσό και έτσι παραμένει στο Netflix, αλλα όχι μόνο για χάρη του Geralt του Henry Cavill. 

Η Hissrich συγκαταλέγεται πλέον για το Netflix στα μεγάλα ονόματα που έχει συνάψει συμφωνίες όπως η Shonda Rhimes του Bridgerton και ο Ryan Murphy (Ratched, Halston), ύστερα και από την τεράστια απήχηση που είχε η τηλεοπτική διασκευή του Witcher. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για ένα πολυετές συμβόλαιο με το οποίο θα γράψει και θα αποτελέσει παραγωγός νέων σειρών και ό,τι άλλων projects θελήσει, πέραν σαφώς του franchise του The Witcher. 

Η Hissrich δήλωσε τα εξής για τη νέα της επαγγελματική επιτυχία:

"Είμαι κατενθουσιασμένη που βρήκα για σπίτι μου το Netflix και ανυπομονώ να συνεχίσω την απίστευτα ολοκληρωτικά δημιουργική συνεργασία μας. Παρόλο που η καρδιά μου ανήκει στο The Witcher, ανυπομονώ ισάξια να σκαλίσω κι άλλα projects για το διεθνές κοινό μέσα στα επόμενα χρόνια."

“I am so thrilled to have found my home at Netflix, and can’t wait to continue what’s been an incredibly fulfilling creative partnership. While my heart belongs to The Witcher φranchise, I equally look forward to digging in on other exciting projects for their global audience in the years to come.”

Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έκανε στη συγγραφική ομάδα του Aaron Sorkin (των Molly's Game και Steve Jobs) και του John Wells για την βραβευμένη σειρά "The West Wing". Στην καριέρα της εργάστηκε στα Private Practice του ABC, το Parenthood του NBC, το Power του Starz, ενώ παρθενική της δουλειά με το Netflix σφράγισε με το The Defenders της Marvel. 

Άγνωστο ακόμη το εάν θα παραμείνει στα καθήκοντά της για την 3η σεζόν ακόμα ή θα τα παραδόσει σε κάποιον άλλο, ωστόσο ο ρόλος της στα The Witcher: Nightmare of the Wolf και The Witcher: Blood Origin παραμένει ως έχει.