Sean Lock: Ο διάσημος κωμικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών

Είχε πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στο 8 Out of 10 Cats
19 Αυγούστου 2021 09:03
Sean Lock: Ο διάσημος κωμικός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια δυσάρεστη είδηση που αφορά τον κωμικό Sean Lock, ο οποίος έφυγε από τη ζωή εχθές, σε ηλικία μόλις 58 ετών. Ο διάσημος κωμικός είχε γίνει ευρέως γνωστός ως “Captain” στο 8 Out of 10 Cats, με παρουσιαστή τον Jimmy Carr.

Όπως επιβεβαίωσε ο Ατζέντης του, ο Lock πέθανε στο σπίτι του από καρκίνο, με την οικογένειά του να βρίσκεται στο πλευρό του όλον αυτόν τον καιρό. Ο Sean ξεκίνησε την καριέρα του στη stand-up σκηνή και κέρδισε το Βραβείο Βρετανικής Κωμωδίας το 2000, ενώ προτάθηκε για το Βραβείο Κωμωδίας Perrier.

Με μεγάλη θλίψη πρέπει να σας ανακοινώσουμε τον θάνατο του Sean Lock. Πέθανε στο σπίτι από καρκίνο, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

Ο Sean ήταν ένας από τους καλύτερους Βρετανούς κωμικούς ηθοποιούς, η απεριόριστη δημιουργικότητα, η αστραπιαία εξυπνάδα και η παράλογη λαμπρότητα του έργου του, τον χαρακτήρισαν ως μια μοναδική φωνή στη βρετανική κωμωδία.

Ο Sean ήταν επίσης ένας αγαπημένος σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών. Θα λείψει πολύ από όσους τον γνώριζαν. Ζητούμε ευγενικά να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειας και των παιδιών του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο Sean Lock είχε παίξει και στα QI, The Last Leg, Have I Got News for You και The Big Fat Quiz of the Year, ενώ πολλοί άνθρωποι του χώρου έσπευσαν μέσα από τα Social Media να τον αποχαιρετήσουν, ανάμεσά τους και ο Jimmy Carr.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Off The Kerb (@offthekerbcomedy)

Tags: