The Witcher: Blood Origin – Αποκαλύφθηκε όλο το cast της prequel σειράς του Netflix

Ετοιμαστείτε για μία ακόμη “The Witcher” δόση!
17 Αυγούστου 2021 10:08
The Witcher: Blood Origin – Αποκαλύφθηκε όλο το cast της prequel σειράς του Netflix

Το Netflix αποκάλυψε ολόκληρο το cast που θα παίξει στην τηλεοπτική σειρά, The Witcher: Blood Origin, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μελλοντικά και λειτουργεί ως prequel της main σειράς, The Witcher.

Το σόου θα μας μεταφέρει πολλά χρόνια πίσω και έτσι θα δούμε τους Mirren Mack ως Merwyn, Lenny Henry ως Balor, Jacob Collins Levy ως Eredin, Lizzie Annis ως Zacaré, Huw Novelli ως Brother Death, Francesca Mills ως Meldof, Amy Murray ως Fenrik, Nathaniel Curtis ως Brían, Zach Wyatt ως Syndril, Dylan Moran ως Uthrok One-Nut, Laurence O’Fuarain ως Fjall, Sophia Brown ως Éile και Michelle Yeoh ως Scían.

Που διαδραματίζεται η μίνι σειρά; Πόσα επεισόδια θα είναι;

Ουσιαστικά, όπως δηλώνει ξανά το Netflix, πρόκειται για μια prequel μίνι σειρά των έξι επεισοδίων, που διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν τις περιπέτειες του Geralt. Το "Blood Origin" θα εξιστορήσει την δημιουργία του πρωτότυπου Witcher και των συνταρακτικών γεγονότων που οδηγούν στο Conjunction of the Spheres.

Ο Declan De Barra θα είναι ο showrunner, μαζί με την Lauren Schmidt Hissrich στο ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού. Στην προκειμένη σειρά ο συγγραφέας των βιβλίων και πατέρας του σύμπαντος, Andrzej Sapkowski, ανέλαβε χρέη δημιουργικού σύμβουλου.

Για περισσότερα σχετικά με το Witcher παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.