Avatar: The Last Airbender | Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της live-action σειράς του Netflix

AANG, KATARA, SOKKA, ZUKO!
14 Αυγούστου 2021 11:41
Avatar: The Last Airbender | Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της live-action σειράς του Netflix

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε ήδη, το Netflix ετοιμάζει πυρετωδώς μία live-action τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο πολύ επιτυχημένο franchise του Avatar: The Last Airbender. Μάλιστα, αρχικά σε αυτό το project δούλευαν οι αρχικοί δημιουργοί, όμως όπως σας είχαμε ενημερώσει με είδηση, τελικά αποχώρησαν, σπάζοντας έτσι τη συνεργασία τους με το Netflix.

Τώρα, το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για τη σειρά και πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε τους τέσσερις πρωταγωνιστές. Έτσι, στη live-action βερσιόν του Avatar: The Last Airbender θα παίξουν οι Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley και Dallas Liu, στους ρόλους AANG, KATARA, SOKKA και ZUKO αντίστοιχα.

Μάλιστα, ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) θα λειτουργεί ως showrunner, ενώ ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) θα γράψει το σενάριο σε σκηνοθεσία των Roseanne Liang και Jabbar Raisani.

Οι αρχικοί δημιουργοί του Avatar: The Last Airbender ετοιμάζουν ήδη τη δική τους animated ταινία με τις πλάτες του νεοσύστατου στούντιο του Nickelodeon.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τη live-action σειρά του Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.