La Casa De Papel: Μετράμε αντίστροφα πλέον για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν με τις νέες αφίσες

Η αρχή του τέλους ξεκινάει τον Σεπτέμβριο!
13 Αυγούστου 2021 13:32
La Casa De Papel: Μετράμε αντίστροφα πλέον για την πρεμιέρα της 5ης σεζόν με τις νέες αφίσες

Το Netflix ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη πρεμιέρα της 5ης σεζόν του La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία) και έτσι, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ολοκαίνουργιες αφίσες. Συγκεκριμένα, στα νέα εικαστικά της σειράς βλέπουμε μερικούς από τους πρωταγωνιστές να ετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη που θα ξεκινήσει με το πρώτο μέρος της σεζόν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ετοιμαστείτε για την αρχή του τέλους μάς λέει το Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις νέες εικόνες με τους Denver, The Professor, Tokyo και Rio:

Η επίσημη σύνοψης της 5ης σεζόν του La Casa De Papel γράφει:

"Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο."

Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους: Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense8) και Patrick Criado.

Το μεγάλο φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη (από πέντε επεισόδια έκαστος) και έτσι η συμμορία του "Καθηγητή" θα επιστρέψει δυναμικά με το Part 1 στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ το Part 2 θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2021.