Σε άλλα νέα, μπορείτε να πάτε στην Πολωνία και να γίνετε Witchers σε κανονική σχολή

Θα πηγαίνατε;
12 Αυγούστου 2021 12:29
Σε άλλα νέα, μπορείτε να πάτε στην Πολωνία και να γίνετε Witchers σε κανονική σχολή

Το The Witcher franchise έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού εκτός από τα πολύ δημοφιλή και επιτυχημένα παιχνίδια της CD Projekt Red, το Netflix ετοίμασε και μία τηλεοπτική σειρά, η οποία γνώρισε και αυτή τεράστια επιτυχία, με τη 2η σεζόν και άλλα projects γύρω από το Witcher να έρχονται σύντομα.

Πως θα σας φαινόταν όμως αν σας λέγαμε ότι υπάρχει μέχρι και κανονική σχολή για Witchers; Ναι καλά διαβάσατε. Αυτό συμβαίνει στην Πολωνία τα τελευταία έξι χρόνια. Συγκεκριμένα, υπάρχει μία κανονική σχολή που σας μαθαίνει πώς να γίνετε πραγματικοί witchers και μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 2000 άνθρωποι από 52 χώρες και «ακολουθούν» τα βήματα του Geralt of Rivia, τον πρωταγωνιστή των βιβλίων του Andrzej Sapkowski. Μέχρι τώρα, η σχολή αυτή δεν ήταν επίσημη, αλλά η CD Projekt Red έδωσε τα χέρια με τον οργανισμό αυτό για να πάρει τα επίσημα δικαιώματα και έτσι, θεωρείται πλέον επίσημη σχολή για witchers.

Μέσα από ένα ειδικό event που κρατάει τρεις ημέρες, η σχολή σάς βάζει στον κόσμο του Witcher, σε ένα αληθινό Πολωνικό κάστρο ώστε να περάσετε την προπόνησή σας όσο πιο αληθοφανείς γίνεται. Ωστόσο, στους μαθητές δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσουν τέρατα, να φορέσουν ενδυμασίες και να γνωρίζουν χαρακτήρες από τα βιβλία και τα παιχνίδια.

Ο Dastin Wawrzynia, εκπρόσωπος του σχολείου μετέφερε:

Δε χρειάζονται ειδικές απαιτήσεις για να έρθει στη σχολή μας. Η τιμή του εισιτηρίου περιλαμβάνει ένα βασικό κοστούμι, έναν χαρακτήρα από το Witcher με σενάριο από την ομάδα μα, καθώς και διάφορα εργαστήρια που εξηγούν τους κανόνες του παιχνιδιού, με ασφάλεια και ιδιαίτερη προσοχή για τους ανθρώπους που έρχονται πρώτη φορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σχολή του Witcher και τα εισιτήρια μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο site πατώντας εδώ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό trailer της σχολής.