Star Wars: Οι περιπέτειες του "The Bad Batch" θα συνεχίσουν για 2η σεζόν

Πριν το φινάλε της 1ης σεζόν η Disney έδωσε το πράσινο φως
07 Αυγούστου 2021 10:01
Star Wars: Οι περιπέτειες του "The Bad Batch" θα συνεχίσουν για 2η σεζόν

Πριν καν προβληθεί το φινάλε της 1ης σεζόν, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 13 Αυγούστου, επιβεβαιώθηκε πως το Star Wars: The Bad Batch θα επιστρέψει για 2η σεζόν στο Disney Plus την επόμενη χρονιά.

Πρόκειται για την spinoff σειρά του εξαιρετικού και επιτυχημένου "The Clone Wars" που ακολουθεί τις περιπέτειες της Clone Force 99, που απαρτίζεται από μερικούς Clone Troopers με ιδιαίτερες ικανότητες από τους υπόλοιπους. Αταίριαστοι αλλά αποτελεσματικοί όταν το καθήκον τους καλεί, προσπαθούν να επιβιώσουν σε έναν γαλαξία υπό τον ζυγό της Αυτοκρατορίας. 

Ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Dave Filoni, ευχαρίστησε τους fans και το Disney+ που τους δίνουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις ιστορίες του "Bad Batch" και έτσι το animated σύμπαν του Star Wars να επεκταθεί ακόμη περισσότερο. 

Να αναφέρουμε πως το Part 1 του διμερούς φινάλε του Bad Batch προβάλλεται από χθες στο Disney+, ενώ το Part 2 (Episode 16) θα προβληθεί στις 13 Αυγούστου. 

Στον τομέα των animation σειρών έχουμε να αναμένουμε το άκρως ενδιαφέρον Star Wars: Visions, που θα φέρει έναν anime αέρα στο σύμπαν, με 9 μοναδικά short films από ισάριθμα ιαπωνικά στούντιο. 

Η 2η σεζόν του Star Wars: The Bad Batch αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2022 στο Disney+