Stranger Things: Επιτέλους, αυτό είναι το νέο teaser trailer της 4ης σεζόν!

Επιβεβαιώνοντας πως θα επιστρέψει το 2022 αποκλειστικά στο Netflix
06 Αυγούστου 2021 16:13
Stranger Things: Επιτέλους, αυτό είναι το νέο teaser trailer της 4ης σεζόν!

Το είχε υποσχεθεί ο σκηνοθέτης της σειράς, Shawn Levy, καθώς πριν από μερικα 24ωρα σας το υπενθυμίσαμε ότι κάτι θα μάθουμε πολύ σύντομα από το μέτωπο του Stranger Things 4 και όντως έτσι έγινε.

Πριν από λίγα λεπτά το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο teaser trailer της σειράς που προβλήθηκε σαν διαφημιστικό spot στο πλαίσιο της κάλυψης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 από το NBC. Μπορεί να διαρκεί μόλις 30 δευτερόλεπτα και στην αρχή να κάνει μια ανασκόπηση των προηγούμενων σεζόν όμως τα τελευταία καρέ είναι που...καίνε!

Βλέπουμε την Eleven (Millie Bobby Brown) να την κρατάνε κάποιοι πράκτορες και να έχει καινούργιο look, τον Hopper (David Harbour) να επιστρέφει(!) οπλισμένος με φλογοβόλο, ένα μυστήριο ρολόι και την υπόλοιπη παρέα του Hawkins να ανακαλύπτει κάτι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.  

Για την ιστορία, είχε προηγηθεί το teaser με τον Hopper τον Φεβρουάριο του 2020 και αυτό με την Eleven τον περασμένο Μάιο

Μάθετε περισσότερα για το cast πατώντας εδώ

Δίνει ραντεβού για του χρόνου

Το κυριότερο είναι πως μέσα από αυτό το teaser trailer μάθαμε πως τελικά η 4η σεζόν του Stranger Things θα προβληθεί εντός του 2022, χωρίς όμως να διευκρινίζεται το πότε ακριβώς. Τουλάχιστον ξέρουμε τη χρονιά καθώς όταν θα προβληθεί η νέα σεζόν θα έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την προηγούμενη. 

Δείτε το νέο teaser trailer παρακάτω