Kit Harington: Αποκαλύπτει πώς από το Game of Thrones απέκτησε ψυχολογικά προβλήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "Jon Snow" μιλάει ανοιχτά για τα όσα πέρασε στον απόηχο του φινάλε
05 Αυγούστου 2021 20:45
Kit Harington: Αποκαλύπτει πώς από το Game of Thrones απέκτησε ψυχολογικά προβλήματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Kit Harington κατάφερε αυτό που πολλοί συνάδελφοί του θα ζήλευαν: να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ένας από τους πιο λαμπρούς αστέρες της τηλεόρασης, χάρη στο Game of Thrones για σχεδόν μια δεκαετία.

Αυτή η αναπάντεχη και άνευ προηγουμένη επιτυχία του ηθοποιού, που υποδύθηκε τον Jon Snow στο σόου-φαινόμενο του HBO, όμως είχε σοβαρό αντίκτυπο στην προσωπική ζωή του. Ειδικά όταν το φινάλε του Game of Thrones γενικώς απογοήτευσε τους fans δημιουργώντας μια ευρεία κατακραυγή για τις επιλογές που έγιναν από τους δημιουργούς, D.B. Weiss και David Benioff. 

Τον Μάιο του 2019 εντελώς ξαφνικά μάθαμε πως εισήχθη σε κέντρο θεραπείας, καθώς μόλις μια εβδομάδα μετά τον απόηχο του φινάλε, ο Harington δεν άντεξε από το στρες και κατέρρευσε. 

Για πρώτη φορά από την αποθεραπεία του, ο 34χρονος ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM. Παραδέχτηκε πως από τα τόσα χρόνια που δούλευε στο Game of Thrones απέκτησε ψυχολογικά προβλήματα και χρειάστηκε να απέχει για ένα χρόνο από τα υποκριτικά του καθήκοντα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

Πέρασα κάποια προβλήματα με την ψυχική μου υγεία μετά το "Thrones" και κατά τη διάρκεια του φινάλε του "Thrones" για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι αυτό οφείλονταν στη φύση του σόου και τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια. 

Έκανα ένα διάλειμμα μετά και είπα στον εαυτό μου "Δε θέλω να δουλέψω για ένα χρόνο. Θέλω να εστιάσω στον εαυτό μου και είμαι χαρούμενος που το έκανα. 

Βέβαια, μετά την περιπέτεια του αυτή φαίνεται πως καθάρισε ψυχικά και σωματικά για αυτό ανέλαβε έναν μεγάλο ρόλο στην επερχόμενη ταινία της Marvel Studios, το "Eternals" (Νοέμβριος), ενώ τηλεοπτικά θα πρωταγωνιστήσει στη 2η σεζόν του Modern Love στο Amazon Prime Video