Stranger Things 4: Κρατηθείτε γιατί θα έχουμε "ανακοινώσεις" πολύ σύντομα

O σκηνοθέτης Shawn Levy κάνει tease τώρα που ολοκληρώνονται τα γυρίσματα
05 Αυγούστου 2021 11:14
Stranger Things 4: Κρατηθείτε γιατί θα έχουμε "ανακοινώσεις" πολύ σύντομα

Έχουμε ακούσει τόσο καιρό όλα τα teasers του κόσμου για την 4η σεζόν του Stranger Things, η οποία ταλαιπωρήθηκε από την πανδημία για να ολοκληρωθεί και έχουν περάσει ήδη πάνω από δύο χρόνια από την τελευταία φορά που είδαμε νέο επεισόδιο της σειράς (θυμίζουμε πως η 3η σεζόν προβλήθηκε στις 4 Ιουλίου 2019). Οι fans λοιπόν κρέμονται από τα χείλη του Netflix για κάποιο νέο ή teaser -όπως αυτό του Μαΐου- και φαίνεται πώς αυτό δε θα αργήσει να έρθει.

Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί σε νέα του συνέντευξη ο σκηνοθέτης του σόου, Shawn Levy, o οποίος αυτόν τον καιρό προωθεί τη νέα του ταινία, το "Free Guy" με τον Ryan Reynolds:

Εδώ και καιρό, μαζί με τα αδέρφια Duffer, το πάμε εναλλάξ στη σκηνοθεσία μέχρι και σήμερα. Οπότε ακόμη δεν έχουμε τελειώσει εντελώς με τα γυρίσματα. Θα ολοκληρωθούν πολύ σύντομα. Το μόνο που θα πω είναι πως όταν θα προβληθεί με το καλό, θα έχουμε δώσει στον κόσμο έναν μπούσουλα. Και δεν μου επιτρέπεται να πω άλλα. Από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το Free Guy στις 13 Αυγούστου, ένα μέρος αυτής της απάντησης θα είναι γνωστό. 

Τώρα, τι είδους "ανακοίνωση' και "tease" θα είναι αυτό δεν το γνωρίζουμε όμως ο σκηνοθέτης είπε πως θα συνοδευτεί "μαζί με μια μικρή γεύση", επομένως μπορεί να είναι κάτι σαν το teaser του Μαΐου, το οποίο ωστόσο δεν έφερε καμία νέα πληροφορία για το πότε έστω θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 4

Να θυμίσουμε πως το πρώτο teaser του Stranger Things 4 είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020. Ας ελπίσουμε να μάθουμε σύντομα το πότε θα έρθει στις οθόνες μας η πολυαναμενόμενη 4η σεζόν.