SEE 2η σεζόν: Στο νέο trailer κυριαρχεί η μάχη Dave Bautista εναντίον Jason Momoa

Δυο αδέρφια σε πόλεμο στον επικό sci-fi κόσμο της σειράς του Apple TV+
30 Ιουλίου 2021 08:08
SEE 2η σεζόν: Στο νέο trailer κυριαρχεί η μάχη Dave Bautista εναντίον Jason Momoa

H Apple έδωσε στη δημοσιότητα το νεότερο, επίσημο trailer για την πολυαναμενόμενη και αρκετά πιο καταιγιστική σεζόν του SEE, μιας από τις πρώτες πρωτότυπες σειρές που στόλισαν τη νεοσύστατη streaming υπηρεσία της. Στα 8 νέα επεισόδια της 2ης σεζόν έπεται μια μάχη αδερφού εναντίον αδερφού, που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. 

Ο Boba Voss του Jason Momoa, που προσπαθεί να ενωθεί ξανά με την οικογένειά του, παρασύρεται σε ένα μονοπάτι σύγκρουσης. Aπέναντί του βρίσκει τον Edo Voss του Dave Bautista εναν πανούργο και πανίσχυρο στρατηγό που το πηγαίο μίσος για τον αδερφό του θα τεντώσει τα όρια μεταξύ των δύο αλλά και τις τύχες του κόσμου.

Από χιονισμένα τοπία έως και τεράστιες πόλεις, η 2η σεζόν θα δείξει αρκετά νέα μέρη του κόσμου του “See”και εκτός του Bautista, στο cast προστέθηκαν και οι Olivia Cheng (Warrior), Eden Epstein (Sweetbitter), David Hewlett (The Shape of Water), Hoon Lee (Warrior), Tom Mison (Watchmen), και Tamara Tunie (Flight). Συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Sylvia HoeksHera HilmarChristian CamargoArchie MadekweNesta Cooper, και Yadira Guevara-Prip. Στις επιστροφές συγκαταλέγεται επίσης η Alfre Woodard

Ήδη το SEE έχει ανανεωθεί από την Apple για 3η σεζόν, επομένως η sci-fi υπερπαραγωγή της δε θα μας αποχαιρετήσει πρόωρα. 

Η 2η σεζόν του SEE θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV Plus στις 27 Αυγούστου.