Bob Odenkirk: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του μετά από καρδιακό επεισόδιο

Οι συμπρωταγωνιστές και φίλοι του στέλνουν τις προσευχές τους
28 Ιουλίου 2021 21:35
Bob Odenkirk: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του μετά από καρδιακό επεισόδιο

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 29/7]

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Bob Odenkirk είναι σταθερή και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο του Νέου Μεξικού. Ο λόγος της κατάρρευσής του στο σετ της 6ης και τελευταίας σεζόν του Better Call Saul, σύμφωνα με το THR, ήταν κάτι που σχετίζεται με την καρδιά του.

Εκπρόσωπος του ηθοποιού μέσα από μία δήλωσή του μετέφερε τα εξής:

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Bob βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση μετά το περιστατικό που σχετίζεται με την καρδιά του. Ο ίδιος και η οικογένειά του θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που τον φροντίζουν, καθώς και στο cast, στους παραγωγούς και σε όλο το crew του Better Call Saul που είναι στο πλευρό του. Η οικογένεια Odenkirk θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους προσευχήθηκαν για τον Bob, καθώς θέλουν να μείνουν λίγο εκτός από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τη στιγμή. Ο Bob προσπαθεί να αναρρώσει.

Μάλιστα, ο γιος του, Nate Odenkirk, ανέβασε ένα tweet λέγοντας ότι ο πατέρας του θα γίνει καλά.


(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Μια δυσάρεστη είδηση έρχεται από το πλατό του Better Call Saul, καθώς έγινε γνωστό πως ο πρωταγωνιστής της σειράς, Bob Odenkirk, κατέρρευσε την ώρα των γυρισμάτων σήμερα το πρωί και αμέσως εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το THR. Αυτόν τον καιρό ο Odenkirk βρισκόταν στην Αλμπουκέρκη στο Νέο Μεξικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της 6ης και τελευταίας σεζόν του spinoff του Breaking Bad

Οι λόγοι της κατάρρευσής του είναι άγνωστοι ακόμη, όπως και η κατάσταση της υγείας του 58χρονου ηθοποιού, γεγονός που ενέπνευσε ανησυχία στους συναδέλφους και φίλους του, οι οποίοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Οι "Jessie" και "Heisenberg", δηλαδή ο Aaron Paul και ο Bryan Cranston, που συμπρωταγωνίστησαν μαζί στο Breaking Bad, ήταν από τους πρώτους που του ευχήθηκαν μέσα από το Instagram. 

Δείτε τις αναρτήσεις τους

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Paul (@aaronpaul)

 "Σε αγαπάω φίλε μου" έγραψε στη λεζάντα ο Paul.  

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Cranston (@bryancranston)

O Cranston με τη σειρά του έγραψε τα εξής:

Ξύπνησα σήμερα με την είδηση αυτή που με αναστάτωσε το πρωί. Ο φίλος ο Bob Odenkirk κατέρρευσε χθες το βράδυ στο πλατό του Breaking Bad. Βρίσκεται στο νοσοκομείο στην Αλμπουκέρκη και λαμβάνει ιατρική περίθαλψη ωστόσο η κατάστασή του είναι άγνωστη στο κοινό ακόμα. Σας παρακαλώ για μια στιγμή σήμερα στην ημέρα σας, στείλτε τις θετικές σας σκέψεις και τις προσευχές σας προς το μέρος του. Σας ευχαριστώ. 

Ο David Cross, παλιός συνεργάτης του Odenkirk στη σειρά "Mr. Show with Bob and David": 

Θα σας πω όσα γνωρίζω όταν μπορώ αλλά να ξέρετε πως ο Bob είναι ένα από τα πιο δυνατά άτομα που ξέρω, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά θα το ξεπεράσει.

Και ο Michael McKean, που στη σειρά υποδύθηκε τον αδερφό του Jimmy, Chuck McGill, έγραψε το δικό του μήνυμα μέσα από το Twitter:

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Bob Odenkirk, μείνετε συντονισμένοι.