Pokémon fans, το Netflix ετοιμάζει σειρά στο στιλ του "Detective Pikachu"

Στην παραγωγή και το σενάριο ο showrunner του Lucifer, Joe Henderson
26 Ιουλίου 2021 22:27
Pokémon fans, το Netflix ετοιμάζει σειρά στο στιλ του "Detective Pikachu"

Μετά την επιτυχία του Pokémon: Detective Pikachu τόσο στο box office όσο και με τους θεατές, φαίνεται πως η Pokémon Company θέλει να κάνει δυναμική επέκταση του franchise.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety ακούγεται ότι το Netflix -ποιο άλλο;- ετοιμάζει μια νέα live-action σειρά Pokémon, στην οποία σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός αναλαμβάνει ο Joe Henderson, γνωστός ως ο co-showrunner του άκρως επιτυχημένου και λατρεμένου "Lucifer". 

Θα μοιάζει στο "Detective Pikachu" 

Αν κα βρίσκεται σε βρεφικό στάδιο το project, μαθαίνουμε πως η νέα live-action σειρά θα μοιάζει στο "Detective Pikachu", κάτι που σίγουρα θα ευχαριστήσει τους Pokémon fans. Άλλωστε το υβρίδιο live-action και CGI, όπως υλοποιήθηκε στην ταινία, ήταν ένα από τα highlights της. 

Για την ιστορία το "Detective Pikachu' όπου ο Ryan Reynolds δάνεισε την φωνή του εκπληκτικά στο λατρεμένο κίτρινο Pokemon, έφερε συνολικά στα ταμεία πάνω από $436 εκατομμύρια και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία βασισμένη σε videogame, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Warcraft

Αυτή η κίνηση έρχεται λίγο μετά από την επισημοποίηση πως το Netflix θα κάνει ποδαρικό στον χώρο του gaming, καθώς θα διαθέσει και θα παράξει βιντεοπαιχνίδια μέσα από την υπηρεσία του.

Τον τελευταίο καιρό ο streaming κολοσσός δίνει βάρος στο anime περιεχόμενό του με δεκάδες νέες σειρές, είτε πρωτότυπες ιδέες είτε βασισμένες σε διάσημα gaming franchises, καθώς και live-action διασκευές όπως τη σειρά "Cowboy Bebop" και του "One Piece".