La Casa De Papel 5: Ξέρουμε πότε έρχεται το πρώτο trailer για το φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Στριμωγμένος ο "Καθηγητής" στο νέο teaser που μόλις βγήκε!
26 Ιουλίου 2021 20:49
La Casa De Papel 5: Ξέρουμε πότε έρχεται το πρώτο trailer για το φινάλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδή ο καιρός για την πρεμιέρα του κοντεύει και το Netflix δεν αφήνει καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser για την 5η σεζόν του La Casa De Papel στο οποίο μαθαίνουμε πως το πρώτο κανονικό trailer του μεγάλου φινάλε θα κάνει ντεμπούτο στις 2 Αυγούστου. Έναν μήνα δηλαδή πριν την πρεμιέρα του Α' Μέρους της τελευταίας σεζόν που θα προβληθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.  

Στο teaser που θα απολαύσετε παρακάτω όμως, βλέπουμε ένα ασυνήθιστο θέαμα, τον Καθηγητή του Alvaro Morte να βρίσκεται σε πραγματικούς, σοβαρούς μπελάδες αφού μετά τη συνάντησή του με την Αλίσια (Najwa Nimri) στο φινάλε της 4ης σεζόν, τον έχει αλυσοδεμένο. 

Δείτε το νέο teaser της Τέλειας Ληστείας

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους:  Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense8) και Patrick Criado. 

"Για πρώτη φορά δεν έχουν σχέδιο απόδρασης"

Η επίσημη σύνοψης της 5ης σεζόν του La Casa De Papel γράφει:

"Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο." 

Το πρώτο εκρηκτικό teaser του LCDP 5 είναι εδώ.

Πότε θα προβληθεί η 5η σεζόν; 

Το μεγάλο φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη (από πέντε επεισόδια έκαστος) και έτσι η συμμορία του "Καθηγητή" θα επιστρέψει δυναμικά με το Part 1 στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ το Part 2 θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2021.