Lucifer: Η 6η σεζόν έρχεται πολύ νωρίτερα από όσο νομίζατε! Δείτε το πρώτο teaser

Γιατί όλα τα κακά κάποτε τελειώνουν
25 Ιουλίου 2021 13:18
Lucifer: Η 6η σεζόν έρχεται πολύ νωρίτερα από όσο νομίζατε! Δείτε το πρώτο teaser

Εντελώς από το πουθενά και αναπάντεχα το Netflix ανακοίνωσε την επιστροφή του Lucifer για τελευταία φορά. Εκεί που τα προγνωστικά και η λογική έλεγε πως θα το βλέπαμε εντός του 2022 τελικά θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα. 

Μέσω ενός teaser βίντεο, στο πλαίσιο της Comic Con 2021, έγινε γνωστό πως η 6η και τελευταία σεζόν του Lucifer θα κυκλοφορήσει στις 10 Σεπτεμβρίου. 

Το οριστικό φινάλε του λατρεμένου Διαβόλου του Tom Ellis διαγράφεται άκρως συγκινητικό με την επίσημη σύνοψη να έχει ως εξής:

Αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Lucifer. Σοβαρά όμως αυτή τη φορά. Ο ίδιος ο διάβολος έγινε πλέον ο Θεός... σχεδόν. Γιατί διστάζει; Και όσο ο κόσμος συνεχίζει χωρίς έναν Θεό, τι θα κάνει αυτός στη θέση του; 

Ελάτε μαζί μας στο γλυκόπικρο αντίο που θα πούμε στους Lucifer, Chloe, Amenandiel, Maze, Linda, Ella και Dan. Να φέρετε χαρτομάντιλα. 

Πόσα επεισόδια θα έχει η 6η σεζόν;

Η 6η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια για τα οποία γνωρίζουμε μερικές πληροφορίες. Ο D.B. Woodside που παίζει τον Amenandiel δήλωσε πως σκηνοθέτησε ένα τελείως διαφορετικό “σφήνα” επεισόδιο στη σεζόν που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκειας μιας νύχτας.

 

Ενώ ο Kevin Alejandro που παίζει τον Dan σκηνοθέτησε το πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν, το οποίο περιέγραψε ως ένα “πολύ διασκεδαστικό” και αποκάλυψε ότι θα έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε τελευταία φορά τους ήρωες. 

Η 6η και τελευταία σεζόν του Lucifer θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο ελληνικό Netflix

Δείτε το teaser βίντεο παρακάτω