The Last of Us: Η Anna Torv του "Mindhunter" θα παίξει στη σειρά του HBO σε ρόλο-κλειδί

Και το cast ηθοποιών γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον
23 Ιουλίου 2021 09:41
The Last of Us: Η Anna Torv του "Mindhunter" θα παίξει στη σειρά του HBO σε ρόλο-κλειδί

Μετά το πρώτο υλικό από το πλατό της, μια ακόμη ενδιαφέρουσα casting επιλογή έγινε γνωστή για την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us στο HBO, που βασίζεται στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog. Όπως μεταφέρει το THR, η Anna Torv, γνωστή για τους ρόλους της στα "Fringe" και "Mindhunter" αποτελεί τη νεότερη προσθήκη του cast της σειράς και μάλιστα σε ρόλο-κλειδί.

Η 42χρονη ηθοποιός θα παίξει την -γνωστή σε όσους έπαιξαν το βιντεοπαιχνίδι- Tess, "μια λαθρέμπορο και σκληροτράχηλη επιζώσα στον μετά-πανδημικό κόσμο", όπως την περιγράφει το HBO. 

Μετά και την προσθήκη της Torv ως Tess, το cast του The Last of Us του HBO διαμορφώνεται ως εξής: Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel. Μαζί τους η voice actor του παιχνιδιού, Merle Dandridge ως Marlene, καθώς και οι Jeffrey Pierce (voice actor του Tommy στο παιχνίδι), Murray Bartlett και Con O’Neill

Θα είναι ακριβότερη παραγωγή από το Game of Thrones!

Σε νέα συνέντευξη του Craig Mazin (Chernobyl), επίσης δημιουργού και co-showrunner, στο podcast του Scriptnotes αποκάλυψε πως η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Δεν διευκρίνισε μέχρι ποιο σημείο του πρώτου παιχνιδιού αναμένεται να καλύψει όμως. Επίσης, χρέη showrunner, παραγωγού και σεναριογράφου ανέλαβε ο Neil Druckmann, δημιουργός του σύμπαντος και του παιχνιδιού. 

Επίσης, έκανε γνωστό πως έχουν γραφτεί ήδη τα σενάρια των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων, ενώ αποκάλυψε κιόλας πως συνολικά θα υπάρξουν πέντε σκηνοθέτες σε αυτά τα 10 επεισόδια. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου αναλαμβάνει ο Kantemir Balagov του "Beanpole", ενώ τα υπόλοιπα αναλαμβάνουν οι Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border). 

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022