Sex Education: Στην 3η σεζόν της Σεξουαλικής Αγωγής ανατρέπονται όλα όσα ξέραμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ή και όχι; Τι θα γίνει με την νέα διευθύντρια; Πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στο Netflix
19 Ιουλίου 2021 18:03
Sex Education: Στην 3η σεζόν της Σεξουαλικής Αγωγής ανατρέπονται όλα όσα ξέραμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του Sex Education και προμηνύει μια ανατρεπτική νέα σεζόν -όπως ακριβώς και το ύφος του trailer. 

Και αυτό διότι έρχονται τεράστιες αλλαγές στο campus του Moordale με την έλευση της νέας διευθύντριας, την οποία υποδύεται η Jemima Kirke και έχει βαλθεί να επαναπροσδιορίσει τα πάντα. Όπως θα δείτε παρακάτω το πρώτο trailer έχει το στιλ ενός διαφημιστικού για τη νέα σχολική χρονιά, όπου εμφανίζονται όλοι οι γνωστοί πρωταγωνιστές του Sex Education. 

Στις νέες προσθήκες του cast θα συναντήσουμε τον Jason Isaacs ως Peter Groff, τον άκρως επιτυχημένο και αλαζόνα αδερφό του πρώην διευθυντή κ. Groff. Την Dua Saleh στο υποκριτικό ντεμπούτο της ως Cal και τη νέα μαθήτρια του Moordale, και την Indra Ove στο ρόλο της ανάδοχης μητέρας της Elsie. 

Σαφώς και επιστρέφει το ήδη υπάρχον και τεράστιο ανσάμπλ cast με τους: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells, Aimee-Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Chaneil Kular, Simone Ashley, Mimi Keene, Tanya Reynolds, Mikael Persbrandt, Patricia Allison, Sami Outalbali, Anne-Marie Duff, George Robinson, Chinenye Ezeudu, Alistair Petrie, Samantha Spiro, Rakhee Thakrar, Jim Howick.

Πότε επιστρέφει η Σεξουαλική Αγωγή;

Ο 3ος κύκλος του Sex Education θα προβάλλεται από τις 17 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix.