Loki: Που είναι η 2η σεζόν; O Tom Hiddleston θέλει να είναι ο παντοτινός Loki

Επίσημες απαντήσεις δια στόματος Marvel δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα
17 Ιουλίου 2021 08:34
Loki: Που είναι η 2η σεζόν; O Tom Hiddleston θέλει να είναι ο παντοτινός Loki

Όσο ο κόσμος σιγά-σιγά βλέπει το φινάλε του Loki αντιλαμβάνεται πως η σειρά τελικά θα συνεχίσει και είναι η πρώτη της Marvel Studios που συνεχίζει για 2η σεζόν. Τι γίνεται με αυτή; O Tom Hiddleston μιλώντας για το φινάλε έκανε την αποκάλυψη στο Marvel.com λέγοντας:

Είμαι τόσο ευγνώμον με αυτά που κάναμε στην 1η σεζόν, αλλά ακόμη δεν έχω αντιληφθεί πλήρως ότι θα επιστρέψουμε στον κόσμο αυτό. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες που υπάρχουν. Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Βαθιές, πάρα πολύ βαθιές συζητήσεις. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. 

Προφανώς εδώ ο Hiddleston αναφέρεται στα γυρίσματα - όποτε ξεκινήσουν αυτά- πληροφορία η οποία ακόμη δεν είναι γνωστή. Ελπίζουμε ωστόσο να μη πάρει πολύ χρόνο μιας και για τη σειρά Loki μάθαμε την ύπαρξή της το 2018 και την είδαμε τρία χρόνια μετά στις οθόνες μας. 

Μήπως όμως έχει γυριστεί ήδη η 2η σεζόν και απλά η Marvel περιμένει τη σωστή στιγμή να την κυκλοφορήσει; Μια θεωρία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο που θέλει να έχουν γυριστεί ήδη τα επεισόδια για τη 2η σεζόν και βασίζεται σε μια παλιά συνέντευξη του Clark Gregg (Agent Coulson), ο οποίος είχε αναφέρει ότι "Ο Tom Hiddleston του είπε πως θα αποτελείται από 10 ή 12 επεισόδια". 

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά εδώ και καιρό πως τα επεισόδια είναι μόλις 6 και στα promos των επεισοδίων υπήρξαν αρκετές σκηνές -όπως αυτή του King Loki- που δεν προβλήθηκε ποτέ. Μωρέ λέτε;

Θέλει να είναι ο παντοτινός Loki

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A στο Tumblr ο Hiddleston ερωτήθηκε από έναν fan εάν θα ήθελε να παίζει τον ίδιο ρόλο για πάντα. Χωρίς κανέναν δισταγμό ο βρετανός ηθοποιός απάντησε θετικότατα στο ενδεχόμενο αυτό λέγοντας: 

Μα ναι, σαφώς. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που έπαιξα τον Loki για τόσο πολύ. Και ξέρεις είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας που έχει υπάρξει στις συνειδήσεις των fans τόσο καιρό. Και έχει τόσες πολλές εκφάνσεις, τόσα πολύπλοκα χαρακτηριστικά που νιώθω πως κάθε φορά που τον παίζω μαθαίνω κάτι νέο και τον εξελίσσουμε ή τον πηγαίνουμε σε ένα μονοπάτι για πρώτη φορά.

Το φινάλε, πάντως, του Loki με τίτλο "For All Time. Always" άνοιξε το κουτί της πανδώρας όσον αφορά τις επιπτώσεις στο MCU και μας σύστησε σε έναν χαρακτήρα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο Phase 4 και έπειτα.