Σειρά The Last of Us: Ένας ακόμη ηθοποιός από το videogame μπαίνει στο cast

Μαζί με άλλες δύο προσθήκες για το πολυαναμενόμενο σόου του HBO
16 Ιουλίου 2021 22:05
Σειρά The Last of Us: Ένας ακόμη ηθοποιός από το videogame μπαίνει στο cast

Πάνω που τα γυρίσματα της σειράς του The Last of Us συνεχίζονται κανονικά εδώ και δύο εβδομάδες, η παραγωγή του HBO δεν σταματάει τις προσλήψεις στο cast και έτσι είχαμε σχετικές ανακοινώσεις. 

Όπως συνηθίζεται μέσα από το Deadline, μάθαμε ποια είναι τα τρία νέα πρόσωπα στο ήδη δυνατό cast του The Last of Us. Ο πρώτος είναι ο Jeffrey Pierce, ο οποίος στα βιντεοπαιχνίδια αποτελεί τον voice actor του Tommy, μόνο που δε θα υποδυθεί τον ίδιο ρόλο αλλά έναν επαναστάτη από την Quarantine Zone. Πρόκειται για τον δεύτερο ηθοποιό από τα βιντεοπαιχνίδια της Naughty Dog που αποκτά ρόλο στην τηλεοπτική μεταφορά, μετά την Merle Dandridge που θα παίξει την Marlene. 

Οι άλλοι δύο είναι Murray Bartlett και Con O'Neill που θα υποδυθούν "δύο survivalists τύπους που επιβιώνουν μόνοι τους σε μια απομονωμένη πόλη".

Το μέχρι στιγμής cast

Ο Pedro Pascal των "The Mandalorian", "Game of Thrones" και "Wonder Woman 1984", η Bella Ramsey του "Game of Thrones" και ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα παίξουν τους Joel, Ellie και Tommy αντίστοιχα, ενώ η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel. 

Μάθαμε πόσα επεισόδια θα έχει η 1η σεζόν

Σε νέα συνέντευξη του Craig Mazin (Chernobyl), επίσης δημιουργού και co-showrunner, στο podcast του Scriptnotes αποκάλυψε πως η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Δεν διευκρίνισε μέχρι ποιο σημείο του πρώτου παιχνιδιού αναμένεται να καλύψει όμως. 

Επίσης, έκανε γνωστό πως έχουν γραφτεί ήδη τα σενάρια των πρώτων τεσσάρων επεισοδίων, ενώ αποκάλυψε κιόλας πως συνολικά θα υπάρξουν πέντε σκηνοθέτες σε αυτά τα 10 επεισόδια. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως τη σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου αναλαμβάνει ο Kantemir Balagov του "Beanpole", ενώ τα υπόλοιπα αναλαμβάνουν οι Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border). 

Η ιστορία της σειράς "The Last of Us"

Για όσους δεν ξέρουν, η ιστορία του The Last of Us εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του μοντέρνου πολιτισμού. Πρωταγωνιστεί ο Joel, ένας από τους επιζώντες μιας ζόμπι αποκάλυψης, που του ανατίθεται η δουλειά να περάσει λαθραία ένα 14χρονο κορίτσι ονόματι Ellie έξω από μια ζώνη καραντίνας. Το ταξίδι αυτό όμως θα είναι τόσο βάναυσο που οι σχέση τους θα δοκιμαστεί στο έπακρο και θα πρέπει οι δύο ξένοι να σταθούν δίπλα ο ένας τον άλλο, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us. Επίσης, τα γυρίσματα που ξεκίνησαν ήδη αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022