Stranger Things 4: O "Jim Hopper" κρύβει πράγματα που γνωρίζει από την πρώτη σεζόν

Όλα όσα αποκάλυψε ο David Harbour σε νέα του συνέντευξη - Τον Αύγουστο θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα
14 Ιουλίου 2021 11:42
Stranger Things 4: O "Jim Hopper" κρύβει πράγματα που γνωρίζει από την πρώτη σεζόν

Από τα πρώτα teasers και πληροφορίες που μάθαμε για την 4η σεζόν του Stranger Things αφορούσαν τον Jim Hopper. O λατρεμένος αστυνομικός και θετός πατέρας της Eleven κρύβει ένοχα και σκοτεινά μυστικά και τώρα ο David Harbour, που τον υποδύεται, έκανε νέες δηλώσεις πάνω στο θέμα του χαρακτήρα του. 

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, στο πλαίσιο του press tour του Black Widow -εκεί όπου υποδύεται τον Red Guardian- ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο και για τη πολυαναμενόμενη νέα σεζόν του Stranger Things.

Εκεί, αποκάλυψε πως θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις σχετικά με τον χαρακτήρα του Hopper που η σκούφια τους κρατάει από μερικά μυστηριώδη πλάνα από την πρώτη σεζόν, καθώς και στα όσα υπάρχουν στα κουτιά του στην σοφίτα

Όλα όσα είπε για το μεγάλο μυστικό που κρύβει ο Hopper: 

"Υπάρχει ένα πράγμα που παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτή τη σεζόν, που το γνωρίζω από το πρώτο καρέ της πρώτης σεζόν. Και μαζί με τους Duffers καθόμασταν και κάναμε εικασίες "ωωω δε θα ήταν φοβερό αυτό;" από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Τότε δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα φτάναμε μέχρι τη 2η σεζόν και πλέον θα το κάνουμε σε αυτή τη σεζόν. Φέρνει τόσο μεγάλη ευχαρίστηση του να έχεις μια ιδέα πριν από πέντε χρόνια και τώρα να είσαι σε φάση "σε αυτή τη σεζόν είναι που θα αποκαλύψουμε το μυστικό". Κάτι που το χρησιμοποιούσαμε ως ένα διακριτικό αναγνωριστικό και τώρα επιτέλους θα το μάθετε και είναι φοβερό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Harbour σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Jimmy Kimmel επιβεβαίωσε πως η παραγωγή θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα τον Αύγουστο του 2021, καθώς είπε πως για τον χαρακτήρα του, οι σκηνές του είχαν σχεδόν τελειώσει. 

Οι νεότερες φωτογραφίες από το πλατό - Καταστροφή στο Hawkins

Πότε θα κυκλοφορήσει η 4η σεζόν του Stranger Things;

Η 4η σεζόν του Stranger Things λογικά θα κάνει πρεμιέρα εντός του 2022, καθώς θα χρειαστούν αρκετοί μήνες στο post-production μετά το πέρας των γυρισμάτων. Ωστόσο, επίσημη ενημέρωση από το Netflix δεν υπάρχει ακόμα.