Έρχονται συλλεκτικές φιγούρες από το The Witcher του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ) 

Διαθέσιμες ήδη για παραγγελία

Έρχονται συλλεκτικές φιγούρες από το The Witcher του Netflix (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το WitcherCon πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και το Netflix, για να το γιορτάσει, εκτός από τη συνέχεια του The Witcher, την animated ταινία και άλλες εκπλήξεις, θα κυκλοφορήσει και δύο φιγούρες εμπνευσμένες από τον τηλεοπτικό Geralt of Rivia.

Συγκεκριμένα, η streaming υπηρεσία συνεργάστηκε στενά με την Dark Horse Figure και δημιούργησαν μία φιγούρα του Geralt, βασισμένη στον χαρακτήρα του Henry Cavill με κάποιες πολύ μικρές πινελιές από τα Witcher παιχνίδια. Αυτή η φιγούρα θα γίνει διαθέσιμη την 1η Δεκεμβρίου και θα κοστίζει $50.

Ωστόσο, το Netflix ετοιμάζει ακόμη μία φιγούρα του Geralt, αρκετά διαφορετική, που θα αγγίζει τα $250 και έρχεται σε συνεργασία με την iam8bit και μπορείτε ήδη να την αγοράσετε μέσα από το eshop του Netflix πατώντας εδώ. Πρόκειται για μία συλλεκτική φιγούρα των 350 τεμαχίων και των 26,9 εκατοστών σε μήκος και 20.82 σε πλάτος.

Το The Witcher επιστρέφει με την 2η σεζόν του μέσα στον Δεκέμβριο και πατώντας εδώ μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από τη σειρά.

0 σχολια