LOKI: Νομίζατε ότι τα είδατε όλα; Που να δείτε τα τελευταία δύο επεισόδια

Θα γίνουν ακόμη πιο περίεργα τα πράγματα
05 Ιουλίου 2021 11:17
LOKI: Νομίζατε ότι τα είδατε όλα; Που να δείτε τα τελευταία δύο επεισόδια

Ομολογουμένως το 4ο επεισόδιο του Loki, με τίτλο "The Nexus Event", που προβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Disney Plus ήταν πιθανώς το καλύτερο όλων και μακράν το πιο ανατρεπτικό. Επίσης κοντράρει σε πειραματισμό το WandaVision και αυτό από μόνο του λέει αρκετά για την ποιότητα του σόου, πάντοτε μέχρι στιγμής ειδικά μετά το αρκετά προσγειωμένο Falcon and the Winter Soldier. Υπάρχει περίπτωση να γίνουν ακόμη πιο...παράξενα τα σκηνικά; 

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


H Sophia Di Martino, που υποδύεται την Sylvie, μια ακόμη βερσιόν/Variant/απόκλιση του Loki σε μια πρόσφατη συνέντευξή της έκανε ένα tease για τα όσα έρχονται στο σόου αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν άγγιξε ταβάνι στην παραξενιά. Μιλώντας στο Radio Times για τα όσα θα ακολουθήσουν στα εναπομείναντα δύο επεισόδια είπε: 

Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα ακόμη να ανακαλύψετε για τους πάντες, θαρρώ. Τα πράγματα θα γίνουν μάλλον ακόμη πιο αλλόκοτα. 

Η Di Martino τόνισε επίσης πόσο δύσκολο είναι να τηρεί σιγή ιχθύος για τον χαρακτήρα της, καθώς οι fans έχουν μάθει πολύ λίγα πράγματα για αυτήν προς το παρόν, παρά το ότι το 3ο και το 4ο επεισόδιο ήταν αρκετά αποκαλυπτικά για το παρελθόν της και από που προήρθε. Και όλα αυτά χωρίς να αναφέρουμε πως η post-credits σκηνή του "The Nexus Event" επεισοδίου του Loki έκανε την σοκαριστική αποκάλυψη πως υπάρχουν...κι άλλοι Lokis! Ή το γεγονός ότι μάθαμε πως όλα τα μέλη της TVA είναι και αυτοί αποκλίσεις (Variants). 

Μήπως τελικά δεν είναι κάποια Variant ονόματι Sylvie; Μήπως είναι μια Lady Loki ή μια μείξη του χαρακτήρα αυτού με την Enchantress, όπως λένε πολλές θεωρίες; Έμειναν δύο επεισόδια για το φινάλε και οι πιθανότητες να μην κλείσει οριστικά η ιστορία και να αφήσει ανοιχτό το παράθυρο για μια 2η σεζόν αυξάνονται. 

Το προτελευταίο επεισόδιο του Loki θα προβληθεί στις 7 Ιουλίου και το μεγάλο φινάλε στις 14 Ιουλίου