Σειρά The Last of Us: Το cast φωτογραφίζει μια στιγμή που οι gamers γνωρίζουν καλά (ΕΙΚΟΝΑ)

Pedro Pascal, Gabriel Luna και Nico Parker στην πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα
03 Ιουλίου 2021 18:21
Σειρά The Last of Us: Το cast φωτογραφίζει μια στιγμή που οι gamers γνωρίζουν καλά (ΕΙΚΟΝΑ)

Έχουμε ευχάριστα νέα από την παραγωγή της άκρως αναμενόμενης σειράς του The Last of Us του HBO, καθώς έγινε γνωστό πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν. Για να το μάθουμε αυτό φρόντισε ο Gabriel Luna, που είναι ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές του σόου, ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές του.

Στην selfie που τράβηξαν είναι ο Luna που παίζει τον Tommy, μαζί με τον "αδερφό" του, Pedro Pascal, που παίζει τον Joel και στο πίσω κάθισμα η Nico Parker, που πριν μερικά 24ωρα μάθαμε πως θα υποδυθεί την κόρη του Joel, Sarah. Να συμπληρώσουμε πως το cast συμμετέχει επίσης η Bella Ramsey ως Ellie και η Merle Dandridge, που όπως και στο βιντεοπαιχνίδι, έτσι και εδώ, θα υποδυθεί την Marlene.

Κατά πάσα πιθανότητα γυρίζουν μια σκηνή που οι gamers θα αναγνωρίσουν από το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog

Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriel Luna (@iamgabrielluna)

Ποιοι είναι οι συντελεστές της σειράς;

Το σενάριο και την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε ο Craig Mazin, δημιουργός του "Chernobyl" και ο Neil Druckmann, δημιουργός του παιχνιδιού. Τη σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου ανέλαβε ο Kantemir Balagov του "Beanpole", ενώ τα υπόλοιπα επεισόδια (6 συνολικά) θα αναλάβει η Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και ο Ali Abbasi (Border). 

Η ιστορία της σειράς "The Last of Us"

Για όσους δεν ξέρουν, η ιστορία του The Last of Us εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του μοντέρνου πολιτισμού. Πρωταγωνιστεί ο Joel, ένας από τους επιζώντες μιας ζόμπι αποκάλυψης, που του ανατίθεται η δουλειά να περάσει λαθραία ένα 14χρονο κορίτσι ονόματι Ellie έξω από μια ζώνη καραντίνας. Το ταξίδι αυτό όμως θα είναι τόσο βάναυσο που οι σχέση τους θα δοκιμαστεί στο έπακρο και θα πρέπει οι δύο ξένοι να σταθούν δίπλα ο ένας τον άλλο, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us, ωστόσο τα γυρίσματα που ξεκίνησαν ήδη αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022