Σειρά The Last of Us: Αυτή θα είναι η τηλεοπτική κόρη του "Joel" του Pedro Pascal (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η κόρη της Thandiwe Newton, Nico Parker, θα υποδυθεί την 'Sarah'
01 Ιουλίου 2021 10:43
Σειρά The Last of Us: Αυτή θα είναι η τηλεοπτική κόρη του "Joel" του Pedro Pascal (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ενδιαφέροντα casting νέα μας έρχονται από το μέτωπο της άκρως αναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς του The Last of Us που ετοιμάζει το HBO. Μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline μάθαμε πως βρέθηκε η τηλεοπτική κόρη του "Joel", τον οποίο θα υποδυθεί ο Pedro Pascal, γνωστός από τους ρόλους του στα, Narcos, The Mandalorian και Game of Thrones.

Η Nico Parker θα παίξει την Sarah

Την "Sarah", θα υποδυθεί η Nico Parker, που την είδαμε στο live-action remake του "Dumbo" της Disney, αλλά και στη μίνι σειρά "The Third Day" του HBO. Πρόκειται για την κόρη της Thandiwe Newton, που θα την έχετε δει από τη σειρά "Westworld" και τις ταινίες, "Crash" (2004) και "Mission: Impossible II". Μάλιστα, θα τις δούμε να συμπρωταγωνιστούν μαζί στην επερχόμενη επική sci-fi ταινία "Reminiscence" του HBO δια χειρός της Lisa Joy (συνδημιουργού Westworld). 

Αποτελεί το πέμπτο μέλος του cast που ανακοινώνεται μετά τους Pedro Pascal, Bella Ramsey (Game of Thrones), Merle Dandridge (The Flight Attendant) και Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), που θα υποδυθούν τους Joel, Ellie, Marlene και Tommy αντίστοιχα. 

Εάν και ο ρόλος της Sarah στο βιντεοπαιχνίδι είναι μικρός, είναι τεράστιας σημασίας για το σύνολο της πλοκής. Ωστόσο, γνωρίζουμε ήδη από τον Neil Druckmann, ότι η σειρά θα "αποκλίνει αρκετά" από το βιντεοπαιχνίδι της Naughty Dog, επομένως παραμένει άγνωστο το πώς θα μεταφερθεί ο χαρακτήρας της σειρά. 

Το σενάριο και την εκτέλεση παραγωγής ανέλαβε ο Craig Mazin, δημιουργός του "Chernobyl" και ο Neil Druckmann, δημιουργός του παιχνιδιού. Τη σκηνοθεσία του πρώτο επεισοδίου ανέλαβε ο Kantemir Balagov του "Beanpole", ενώ τα υπόλοιπα επεισόδια (6 συνολικά) θα αναλάβει η Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida) και ο Ali Abbasi (Border). 

Η ιστορία της σειράς "The Last of Us"

Για όσους δεν ξέρουν, η ιστορία του The Last of Us εκτυλίσσεται 20 χρόνια μετά την κατάρρευση του μοντέρνου πολιτισμού. Πρωταγωνιστεί ο Joel, ένας από τους επιζώντες μιας ζόμπι αποκάλυψης, που του ανατίθεται η δουλειά να περάσει λαθραία ένα 14χρονο κορίτσι ονόματι Ellie έξω από μια ζώνη καραντίνας. Το ταξίδι αυτό όμως θα είναι τόσο βάναυσο που οι σχέση τους θα δοκιμαστεί στο έπακρο και θα πρέπει οι δύο ξένοι να σταθούν δίπλα ο ένας τον άλλο, εάν θέλουν να επιβιώσουν.

Ακόμη δεν έχει οριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us, ωστόσο τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούλιο και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο του 2022.