Ozark: Δύο νέα πρόσωπα θα δούμε στην 4η και τελευταία σεζόν

Η τελευταία σεζόν έχει παράθυρο κυκλοφορίας το 2022
29 Ιουνίου 2021 19:37
Ozark: Δύο νέα πρόσωπα θα δούμε στην 4η και τελευταία σεζόν

Το Ozark είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του Netflix και επιτέλους μάθαμε μερικές πληροφορίες για την 4η και τελευταία σεζόν. Αρχικά, το φινάλε αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2022, μιας και η παραγωγή πήγε αρκετά πίσω λόγω της COVID-19.

Όπως μάθαμε από το THR, δύο νέες ηθοποιοί προστέθηκαν στο ήδη λαμπρό cast της σειράς και δεν είναι άλλες από τις Veronica Falcon (Queen of the South) και Ali Stroker (Glee Project). Μάλιστα, αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως και οι δύο τους θα παίξουν ρόλους «κλειδί» για το φινάλε.

Η Falcon θα παίξει την Camila, την αδελφή του ηγέτη του καρτέλ ναρκωτικών, Omar Navarro (Felix Solis), του οποίου ο γιος σκοπεύει να αναλάβει το καρτέλ του θείου του. Η Camila δουλεύει γι’ αυτούς στα «παρασκήνια» και θέλει να γίνει η μεγαλύτερη παίκτρια στην αυτοκρατορία που έχει η οικογένειά της.

Η Stroker από την άλλη, θα υποδυθεί την Charles-Ann, μία παλιά φίλη της Ruth, που τη βοηθάει όταν την χρειάζεται.

Το φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη

Η 4η και τελευταία σεζόν του Ozark θα αποτελείται από 14 επεισόδια και θα χωριστεί σε δύο μέρη των επτά επεισοδίων, με παράθυρο κυκλοφορίας του 2022.