Σειρά Halo: Αποχωρούν οι showrunners - Σύντομα τελειώνουν τα γυρίσματα

Το δράμα πίσω από τις κάμερες δεν τελειώνει
27 Ιουνίου 2021 21:16
Σειρά Halo: Αποχωρούν οι showrunners - Σύντομα τελειώνουν τα γυρίσματα

Η τηλεοπτική σειρά του Halo είναι από τα projects που έχουν περάσει κυριολεκτικά από χίλια κύματα. Αρκεί να αναφέρουμε πως αναπτύσσεται από το 2014. Από εκεί που θα προβάλλονταν στο καλωδιακό κανάλι Showtime, τελικά θα αποτελέσει μια από τις πρώτες μεγάλες original σειρές του Paramount Plus

Χάνει και τον δεύτερο showrunner η σειρά

Οι αναποδιές και το παρασκηνιακό δράμα συνεχίζεται για την πιο φιλόδοξη τηλεοπτική παραγωγή του Paramount Plus. Όπως μεταδίδει το The Hollywood Reporter, θα αποχωρήσει και ο δεύτερος showrunner, Steven Kane (The Last Ship, Closer) αμέσως μετά το πέρας των γυρισμάτων. Η παραγωγή των Amblin Entertainment του Steven Spielberg και 343 Industries αναμένεται να κάνει wrap στη Βουδαπέστη σε μερικές εβδομάδες. 

Επί της ουσίας, εάν η σειρά του Halo ανανεωθεί για 2η σεζόν θα πρέπει να προσλάβει καινούργιο showrunner. 

Οι πηγές του THR αναφέρουν πως ο πρώτος showrunner, Kyle Killen (Lone Star, Awake) αποχώρησε σιωπηλά από την παραγωγή του Halo στα τέλη του 2019, μερικούς μήνες αφότου η Amblin θέλησε να προσλάβει δεύτερο showrunner, ούτως ώστε αυτός να εστιάσει σε άλλα τμήματα όπως το σενάριο και το μοντάζ. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως πολλά από τα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν θα σκηνοθετήσει ο Rupert Wyatt του Rise of the Planet of the Apes

O Pablo Schreiber είναι ο τηλεοπτικός Master Chief

O γνωστός από τα "Orange is the New Black" και "American Gods" ηθοποιός, Pablo Schreiber θα παίξει τον τηλεοπτικό Master Chief, όπως γνωρίζουμε από το 2019. 

Πρόσφατα είχαμε μάθει πως η Jen Taylor θα μπει στη θέση της Natascha McElhone (Californication) στον ρόλο της Cortana, καθώς δε μπόρεσε να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της λόγω της πανδημίας. Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για την voice actor της διάσημης μπλε Α.Ι. Ωστόσο, η McElhone θα υποδυθεί την Dr. Halsey στη σειρά.  

Το cast συμπληρώνουν οι: Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Bentley Kalu, Natasha Culzac και Kate Kennedy. 

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Η σειρά του Halo αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2022 αποκλειστικά στο Paramount Plus.