Tehran: Η Glenn Close θα παίξει στη 2η σεζόν της θρίλερ σειράς της Apple

Μετά την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία της στο Hillbilly Elegy
24 Ιουνίου 2021 21:45
Tehran: Η Glenn Close θα παίξει στη 2η σεζόν της θρίλερ σειράς της Apple

Μια δυνατή μεταγραφή για την Apple και τη σειρά "Tehran" έγινε γνωστή καθώς η Glenn Close, που πρόσφατα είδαμε στο "Hillbilly Elegy" του Netflix, θα συμμετέχει στη 2η σεζόν της κατασκοπικής δραματικής σειράς του Apple TV+.

Πρόκειται για τη διεθνούς παραγωγής σειρά που ένα μεγάλο της μέρος γυρίστηκε στην Αθήνα, η οποία μεταμορφώθηκε σε...Τεχεράνη για τις ανάγκες του σεναρίου. 

Ποιος θα είναι ο ρόλος της Glenn Close;

Η Close θα παίξει την Marjan Montazeri μια βρετανίδα γυναίκα που ζει στην Τεχεράνη και είναι ένας ρόλος που δημιουργήθηκε κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της. Μάλιστα, μαθαίνουμε από το Deadline, που έβγαλε πρώτο την είδηση του casting της, πως είναι μεγάλη φαν της σειράς και η ίδια εξέφρασε το ενδιαφέρον να συμμετέχει. Το σόου υπογράφουν οι Moshe Zonder και Omri Shenhar και το cast περιλαμβάνει τους Niv Sultan, Shaun Toub και Shervin Alenabi

Δεν είναι ο πρώτος της τηλεοπτικός ρόλος

Μετά από 8 υποψηφιότητες για Όσκαρ -χωρίς να πάρει κανένα- η Glenn Close δεν πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε τηλεοπτική σειρά. Στο παρελθόν έπαιξε για μία σεζόν στο "The Shield" που της έφερε μια υποψηφιότητα για Emmy, και έπειτα στο Damages (και τα δύο σειρές του καναλιού FX), το οποίο όμως τις χάρισε δύο Emmy βραβεία. 

Τον περασμένο Ιανουάριο μάθαμε για την ανανέωση του Tehran για 2η σεζόν, ωστόσο ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα προβληθεί στο Apple TV.