Νέο trailer από τη 2η σεζόν του Ted Lasso - Με Jason Sudeikis θα τα σηκώσουν όλα!

Η ξεκαρδιστική σειρά του Apple TV Plus επιστρέφει τον Ιούλιο
22 Ιουνίου 2021 09:23
Νέο trailer από τη 2η σεζόν του Ted Lasso - Με Jason Sudeikis θα τα σηκώσουν όλα!

Η Apple έδωσε στο φως της δημοσιότητας το ολοκαίνουργιο trailer της 2ης σεζόν του Ted Lasso, με τον Jason Sudeikis να επιστρέφει ξανά στις επάλξεις, μετά την μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης σεζόν. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε μάλιστα, το σόου διακρίθηκε όταν κυκλοφόρησε, κερδίζοντας πολλά βραβεία, καθώς και μιας Χρυσής Σφαίρας.

Δυστυχώς, οι πληροφορίες για την πλοκή του 2ου κεφαλαίου είναι ελάχιστες και το νέο trailer μάς δίνει μια μικρή γεύση από τα εμπόδια που θα συναντήσει ο Ted Lasso, αλλά από ότι φαίνεται με τέτοιο προπονητή...θα τα σηκώσουν όλα!

Στην 1η σεζόν γνωρίσαμε τον Lasso ως έναν προπονητή αμερικανικού football που βρίσκει δουλειά στην Αγγλία για να κοουτσάρει μια ομάδα παρόλο που δεν έχει ιδέα από το δικό μας, ευρωπαϊκό, ποδόσφαιρο. Τώρα, το βίντεο που δημοσιεύτηκε έχει διάρκεια περίπου τα δύο λεπτά και ανεβάζει τον πήχη για τις νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Lasso. Έτσι, θα πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό που σας περιμένει στο νέο κεφάλαιο.

Η 2η σεζόν του Ted Lasso έρχεται στις 23 Ιουλίου αποκλειστικά στο Apple TV Plus. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer.