Rick and Morty: Από την αρχή της 5ης σεζόν όλα θα τους πάνε στραβά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την εναρκτήρια σκηνή, λίγο πριν την πρεμιέρα
19 Ιουνίου 2021 12:45
Rick and Morty: Από την αρχή της 5ης σεζόν όλα θα τους πάνε στραβά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Adult Swim προετοιμάζει τους fans του Rick and Morty εδώ και καιρό με πλούσιο υλικό ενόψει της 5ης σεζόν, πιθανότητα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Κυρίως γιατί δεν καθυστέρησαν οι δημιουργοί με τα νέα επεισόδια και τα είχαν έτοιμα από νωρίς. Μάλιστα, όπως έχουν αναφέρει παλιότερα οι συντελεστές του σόου, ήδη γράφουν για την 7η σεζόν. Ναι, τόσο μπροστά βρίσκονται πλέον αφού έχουν πάρει φόρα. 

Δείτε τα πρώτα λεπτά της 5ης σεζόν

Παρακάτω, θα βρείτε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε το Adult Swim, με την επική εναρκτήρια σκηνή της 5ης σεζόν του Rick And Morty, κυριολεκτικά μια μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα του. Και αυτό διότι ο Rick και ο Morty προσγειώνονται στη θάλασσα, ύστερα από μια αποστολή που τους έφερε ένα βήμα πριν το θάνατο, μόνο που τώρα θα συστηθούμε στον νέμεσις του Rick. Γνωρίστε τον Nimbus aka μια παρωδία του Aquaman της DC και του Namor της Marvel. 

Πόσα επεισόδια του Rick and Morty απομένουν;

Να θυμίσουμε πως το 2018 οι δημιουργοί του υπέγραψαν συμφωνία για να διασφαλίσουν το μέλλον του σόου, επεκτείνοντας το για 70 ακόμη επεισόδια. Η 4η σεζόν της σειράς χωρίστηκε σε δύο μέρη, το πρώτο προβλήθηκε τον Νοέμβριο του 2019 και το δεύτερο τον Μάιο του 2020. 

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η 5η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και έτσι απομένουν ακόμη 50 επεισόδια για να τιμηθεί το συμβόλαιο μεταξύ των Dan Harmon, Justin Roiland και του Adult Swim.  

Πότε κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν;

Η 5η σεζόν του Rick and Morty θα κάνει ντεμπούτο στις 20 Ιουνίου 2021.