The Witcher: Ο Geralt είναι ετοιμοπόλεμος στο νέο teaser της 2ης σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο teaser για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς του Netflix
18 Ιουνίου 2021 20:43
The Witcher: Ο Geralt είναι ετοιμοπόλεμος στο νέο teaser της 2ης σεζόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το teaser της Ciri της Freya Allan, το Netflix συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και δημοσίευσε ένα νέο teaser για την άκρως αναμενόμενη 2η σεζόν του The Witcher. Το νέο teaser έκανε πρεμιέρα μέσα από το Instagram του Henry Cavill, που το κοινό τον απολαμβάνει ως Geralt of Rivia και φυσικά εστιάζει στον χαρακτήρα, με κοφτά πλάνα σαν να προέρχονται από οράματα για τα όσα θα ακολουθήσουν στη νέα σεζόν. 

Δείτε το νέο teaser του Geralt για τη 2η σεζόν

Από τα όσα διακρίνουμε στο teaser, φαίνονται αρκετά μενταγιόν από Witchers, ο Geralt να είναι ετοιμοπόλεμος και άλλα διάφορα πλάνα που οι fans σίγουρα θα έχουν να αναλύουν, μέχρι την έλευση του κανονικού trailer. Ελπίζουμε πως αυτό θα γίνει στις 9 Ιουλίου, καθώς τότε θα διεξαχθεί η πρώτη WitcherCon, ένα event ειδικά αφιερωμένο στα παιχνίδια του Witcher αλλά και στα όσα ετοιμάζει το Netflix για τον κόσμο του Andrzej Sapkowski. 

Στην επίσημη σύνοψη της 2ης σεζόν το Netflix αναφέρει:

Πεπεισμένος πως η ζωή της Yennefer χάθηκε στη Μάχη του Sodden, ο Geralt φέρνει την Πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που γνωρίζει, την πατρίδα του ονόματι Kaer Morhen. Όσο οι βασιλιάδες, τα elves, οι άνθρωποι και οι δαίμονες της Continent μάχονται για το ποιος θα επικρατήσει εκτός των τειχών, πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι πολύ πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της. 

Ακόμη να μάθουμε ημερομηνία πρεμιέρας

Για ένα ακόμη teaser ακόμη να μάθουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 2η σεζόν του The Witcher, ωστόσο εικάζεται πως θα γίνει προς τα τέλη του 2021.