Book of Boba Fett: O Robert Rodriguez θα είναι ο σκηνοθέτης αρκετών επεισοδίων

Τι μάθαμε από τον ίδιο τον "Boba Fett", Temuera Morisson
14 Ιουνίου 2021 17:14
Book of Boba Fett: O Robert Rodriguez θα είναι ο σκηνοθέτης αρκετών επεισοδίων

Από τότε που τελείωσε η 2η σεζόν του The Mandalorian και μάθαμε για την ύπαρξη του The Book of Boba Fett διατηρείται μια σιγή ιχθύος για το project από πλευράς Disney. Παρά τη δίψα των fans για περισσότερο Star Wars περιεχόμενο μετά την τεράστια επιτυχία του "Mando", τις προηγούμενες ημέρες μάθαμε μερικές νέες πληροφορίες για το επερχόμενο spinoff σόου με πρωταγωνιστή τον διάσημο bounty hunter. 

Ο ίδιος ο Boba Fett δηλαδή, ο Temuera Morrison σε νέα του συνέντευξη στο Rotten Tomatoes εκθείασε τον Robert Rodriguez για τον δυναμικό τρόπο που σύστησε ξανά τον Boba και τον ενσωμάτωσε στο σύμπαν του Star Wars. 

Αποκάλυψε πως θα υπάρξουν "φοβεροί σκηνοθέτες" στο Book of Boba Fett, αλλά ο Robert Rodriguez θα σκηνοθετήσει πολλά εξ αυτών:

Έφεραν τον Robert για να σκηνοθετήσει μερικά επεισόδια ακόμα. Συμμετέχουν μερικοί φοβεροί σκηνοθέτες. Ξέρετε είναι σκληρή η δουλειά μας, αυτό που κάνουμε, με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα εξαιτίας του COVID με όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας. 

"Θα μάθουμε τι απέγινε ο Boba Fett μετά το The Empire Strikes Back"

Από την ίδια συνέντευξη μάθαμε επίσης πώς θα αποκαλυφθούν άγνωστες πτυχές από το παρελθόν του Boba: 

Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα μάθουμε το παρελθόν του και που βρισκόταν μετά το The Empire Strikes Back. 

Μάλιστα, ανέφερε πως για την ερμηνεία του στο The Mandalorian δέχθηκε τα συγχαρητήρια του δημιουργού και showrunner, Jon Favreau:

...Νομίζω πως η ικανότητα του Robert να του δώσει μια εκρηκτικότητα ήταν που τα έκανε όλα. Μετά το επεισόδια, ο Favreau ήρθε και μου είπε "Συγχαρητήρια, οι fans το λάτρεψαν"

Το ιδιαίτερο ωμό και τραχύ σκηνοθετικό του στιλ έφερε στο 6ο επεισόδιο (Chapter 14) της 2ης σεζόν του The Mandalorian. Όσοι έχουν δει την "Mexico Trilogy" (El Mariachi, Desperado, Once Upon a time in Mexico), τα "Alita Battle Angel, Sin City και το From Dusk Till Dawn καταλαβαίνουν πως πρόκειται για τον Rodriguez. 

Επομένως μόνο θετικό είναι το γεγονός πως ένας ειδικός στα νεογουέστερν θα βάλει τις δικές του πινελιές σε μεγάλο βαθμό σε ένα project όπως το The Book of Boba Fett.