SEE Season 2: Jason Momoa και Dave Bautista μάχονται μέχρι τέλους στο πρώτο trailer

Τον Αύγουστο η επιστροφή της σειράς
11 Ιουνίου 2021 10:58
SEE Season 2: Jason Momoa και Dave Bautista μάχονται μέχρι τέλους στο πρώτο trailer

Η Apple επιτέλους αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα από τη 2η σεζόν του “SEE”, της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του Apple TV Plus, που αναμένεται να επιστρέψει αυτόν τον Αύγουστο. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο θα γνωρίσουμε και τον Edo Voss, που τον υποδύεται ο Dave Bautista και είναι ο αδερφός του Baba (Jason Momoa).

Το πρώτο επίσημο teaser μάς παρουσιάζει και την αντιπαλότητα αυτών των δύο, η οποία θα κορυφωθεί σε συνάντησή τους σε μία γέφυρα. Ακριβώς δηλαδή από εκεί που ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν, με τον Baba να είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα για να σώσει την κόρη του, την Haniwa (Nesta Cooper), η οποία έχει το χάρισμα να βλέπει.

Η νέα σεζόν θα σας ταξιδέψει σε πολλά μέρη

Από χιονισμένα τοπία έως και τεράστιες πόλεις, η 2η σεζόν θα δείξει αρκετά νέα μέρη του κόσμου του “See”και εκτός του Bautista, στο cast προστέθηκαν και οι Olivia Cheng (Warrior), Eden Epstein (Sweetbitter), David Hewlett (The Shape of Water), Hoon Lee (Warrior), Tom Mison (Watchmen), and Tamara Tunie (Flight). Στις επιστροφές συγκαταλέγεται επίσης η Alfre Woodard

Η 2η σεζόν του SEE θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Apple TV Plus στις 27 Αυγούστου. Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω.