Το Sex/Life του Netflix θυμίζει “365 Days” και αυτό είναι το επίσημο trailer

Μέχρι που φτάνατε για τις επιθυμίες σας;
09 Ιουνίου 2021 10:53
Το Sex/Life του Netflix θυμίζει “365 Days” και αυτό είναι το επίσημο trailer

Το Netflix δημοσίευσε το επίσημο trailer μιας ολοκαίνουργιας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο μήνα και έρχεται με έντονο άρωμα από το δημοφιλές “365 Days”. Ο λόγος γίνεται για το Sex/Life, όπου μέσα από εννέα επεισόδια θέλει να σας δείξει, μέχρι που θα έφτανε ένα ζευγάρι για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του.

To παρελθόν μιας γυναίκας ονόματι Billie Connelly έρχεται ξανά στο φως μετά από χρόνια και όλο αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειά της, μιας και πλέον είναι παντρεμένη και έχει παιδιά. Όλα αλλάζουν στο μυαλό της, όταν γνωρίζει τον Brad Simon. Υπάρχει μια έλξη μεταξύ τους, ώσπου ο Cooper, σύζυγος της Billie, καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται και αποφασίζει να δώσει στη γυναίκα του όλα αυτά που ζητάει, που είναι μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Δημιουργός του σόου είναι η Stacy Rukeyser, με πρωταγωνιστές τους Mike Vogel, Sarah Shahi, Adam Demos και Margaret Odette.

Το Sex/Life θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου αποκλειστικά στο Netflix και παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer.