Vikings: Valhalla - Πρώτη ματιά από το Netflix για τη sequel σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα λαμβάνει χώρα 100 χρόνια μετά!
07 Ιουνίου 2021 22:01
Vikings: Valhalla - Πρώτη ματιά από το Netflix για τη sequel σειρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα τα πρώτα στιγμιότυπα από την sequel σειρά των Vikings, που θα ονομάζεται Vikings: Valhalla. Πρόκειται για ένα σόου στο ίδιο σύμπαν με την πρωτότυπη σειρά και λαμβάνει χώρα 100 χρόνια μετά τα γεγονότα που γνωρίζετε αν την έχετε παρακολουθήσει.

Τώρα κατά τη διάρκεια του “Netflix Geeked Week event” κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τα γυρίσματα του σόου, το οποίο αναμένεται να καταφθάσει μέσα στη χρονιά σε μία παραγωγή του MGM Productions, όπως δηλαδή και η αρχική σειρά. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Jeb Stuart του The Fugitive και του Die Hard θα δουλέψει στη σειρά ως σεναριογράφος.

Δείτε το παρακάτω:

Δε θα ξεχαστούν οι χαρακτήρες που λατρέψατε

Μάλιστα, πρόσφατα ο δημιουργός του Vikings, Michael Hirst που θα λειτουργεί στη νέα σειρά ως εξωτερικός παραγωγός, είχε πει ότι επειδή το Valhalla θα διαδραματίζεται έναν αιώνα μετά δε σημαίνει ότι θα έχουν ξεχαστεί οι χαρακτήρες που λατρέψατε, καθώς πλέον θα θεωρούνται θρυλικές φιγούρες, φέρνοντας για παράδειγμα τους Ragnar Lothbrok, Lagertha, Bjorn Ironside και Ivar the Boneless.

Tο Vikings Valhalla θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2021 στη συχνότητα του Netflix.