Jupiter's Legacy: Αντέδρασε ο Josh Duhamel στο κόψιμο της σειράς του Netflix

"Επ, τι λέει Hulu;"
07 Ιουνίου 2021 18:15
Jupiter's Legacy: Αντέδρασε ο Josh Duhamel στο κόψιμο της σειράς του Netflix

Ξαφνική ή όχι, η διακοπή του Jupiter's Legacy από το Netflix προκάλεσε ντόρο στα social media, είτε άρεσε είτε δεν σας άρεσε στους συνδρομητές του το αποτέλεσμα. Πάντως, γενικά, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την κορυφαία streaming υπηρεσία η οποία ακούστηκε ότι δαπάνησε σχεδόν $200 εκατομμύρια για την πρώτη σεζόν των 8 επεισοδίων. 

Αντέδρασε ο Josh Duhamel στην ακύρωση της σειράς

Ο μοναδικός από τους πρωταγωνιστές που αντέδρασε έντονα ήταν ο Josh Duhamel, γνωστός από τις ταινίες "Transformers" και τη σειρά "Vegas", που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή, ονόματι Utopian. Μέσα από το Instagram του ο ηθοποιός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή αναρτώντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να...φλεξάρεται στα καμαρίνια του Jupiter's Legacy:

Όταν σε παρατάει το Netflix και πρέπει να βγεις πάλι στον έξω κόσμο

Επ, τι λέει Hulu; 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

Η αντίδρασή του δεν ήταν η τυπική, που περίμενε κανείς καθώς σε δεύτερο post ευχαρίστησε το συνεργείο και τους συμπρωταγωνιστές του για την εμπειρία και το Netflix.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel)

Ωστόσο, έκανε ταυτόχρονα "μπάσιμο" στο Hulu -μια ανταγωνιστική streaming υπηρεσία του Netflix- να σώσει το Jupiter's Legacy και να το αναλάβει σαν δική του παραγωγή. Μια μόδα των streaming υπηρεσιών όπου έσωσαν πολλές σειρές από την λήθη, όπως η περίπτωση του Lucifer. Το εάν αυτή η μεταξύ σοβαρού και αστείου προσέγγιση του Duhamel αποδώσει μένει να φανεί στο μέλλον. 

Το σύμπαν της Millarworld και του Jupiter's Legacy θα συνεχιστεί με ανθολογίκές σειρές

Με τα τωρινά δεδομένα αποκλείεται να δούμε τη 2η σεζόν του Jupiter's Legacy. Ωστόσο το σύμπαν θα συνεχίσει μέσω μιας spinoff σειράς, το "Supercrooks" που περιγράφεται σαν τους "X-Men" να συναντούν τη "Συμμορία των 11". Αυτή η σειρά θα εστιάζει σε μια συμμορία σούπερ κακών που επιχειρούν μια τεράστια ληστεία η οποία λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν.