La Casa De Papel: Στην τελευταία σεζόν γίνεται κανονικός πόλεμος! (ΦΩΤΟ)

Νέο υλικό - Η "Αντίσταση" στριμωγμένη στην τράπεζα
03 Ιουνίου 2021 17:53
La Casa De Papel: Στην τελευταία σεζόν γίνεται κανονικός πόλεμος! (ΦΩΤΟ)

Το La Casa De Papel παύει να είναι απλά η "Τέλεια Ληστεία" καθώς ο πόλεμος φτάνει στο κατώφλι της "Αντίστασης" του "Καθηγητή". Πρόσφατα είδαμε ένα πρώτο teaser, το οποίο προμήνυε το πόσο εκρηκτική θα είναι η 5η και τελευταία σεζόν του σόου του Alex Pina, ενώ μάθαμε πως θα χωριστεί σε δύο κεφάλαιο που θα προβληθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο αντίστοιχα. 

Επειδή το Netflix έχει σκοπό να βάλει φωτιές σε όλους τους fans της σειράς παγκοσμίως, κυκλοφόρησε τα πρώτα επίσημα στιγμιότυπα του νέου κύκλου και, καλά μαντέψατε, τα μέλη της συμμορίας είναι ετοιμοπόλεμα...αλλά και σαν θεριά που τα στρίμωξαν στη γωνία. 

Δείτε τις φωτογραφίες από την 5η σεζόν: 

Η Τόκιο συντονίζει τη δράση

Ο

Η Τόκιο πάνοπλη αλλά και ανήσυχη

Η κραυγή της

Ένα standoff που μας φέρνει μνήμες...

Η αγωνία στο κόκκινο: Το φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη

Το μεγάλο φινάλε θα χωριστεί σε δύο μέρη (από πέντε επεισόδια έκαστος) και έτσι η συμμορία του "Καθηγητή" θα επιστρέψει δυναμικά με το Part 1 στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ το Part 2 θα προβληθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Έτσι οι fans θα μείνουν σε αναμμένα κάρβουνα μετά τον Σεπτέμβριο αφού θα περιμένουν δύο μήνες μέχρι να δουν πώς θα ολοκληρωθεί η ιστορία, με τα υπόλοιπα πέντε επεισόδια. 

Το cast απαρτίζεται αναλυτικά από τους:  Úrsula Coberó (Τόκιο), Álvaro Morte (Καθηγητής), Itziar Ituño (Λισαβόνα), Pedro Alonso (Βερολίνο), Miguel Herrán (Ρίο), Jaime Lorente (Ντένβερ), Esther Acebo (Στοκχόλμη), Enrique Arce (Αρτούρο), Darko Peric (Ελσίνκι), Hovik Keuchkerian (Μπογκοτά), Luka Peros (Μαρσέιγ), Belén Cuesta (Μανίλα), Fernando Cayo (Σχης Ταμαγιό), Rodrigo de la Serna (Παλέρμο), Najwa Nimri (Επιθεωρήτρια Σιέρρα), και José Manuel Poga (Γανδία).

Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense8) και Patrick Criado. 

"Για πρώτη φορά δεν έχουν σχέδιο απόδρασης"

Η επίσημη σύνοψης της 5ης σεζόν του La Casa De Papel γράφει:

"Η συμμορία είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν την Λισαβόνα αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο." 

Το πρώτο εκρηκτικό teaser του LCDP 5 είναι εδώ.