Peaky Blinders: Επική αναμένεται η 6η σεζόν - Τέλος τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Το τηλεοπτικό φινάλε των Shelbys κοντεύει
02 Ιουνίου 2021 12:21
Peaky Blinders: Επική αναμένεται η 6η σεζόν - Τέλος τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

Η παραγωγή του Peaky Blinders ύστερα από μια πανδημία και τον αναπάντεχο χαμό της Helen McCrory που υποδύθηκε την "Θεία Πόλι" κατάφερε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της άκρως αναμενόμενης 6ης σεζόν. 

Αναμένεται επικό το φινάλε των "Blinders"

Με μια αναμνηστική φωτογραφία, έξω από το γραφείο της Shelby Co.Ltd, ο επίσημος λογαριασμός του σόου, ανακοίνωσε πως τελείωσαν τα γυρίσματα και άφησε και ένα tease πως "αυτό το φινάλε θα είναι επικό":

Ακόμη όμως, δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στον χαρακτήρα της Helen McCrory, όπως το έαν κατάφερε να γυρίσει όλες τις σκηνές της ή το ύστατο αντίο θα δοθεί με διαφορετικό τρόπο στην 6η σεζόν των Peaky Blinders. 

Το φινάλε θα δοθεί στους κινηματογράφους

Ωστόσο, εάν και η 6η σεζόν θα είναι η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του saga των Shelbys, η συνέχεια θα δοθεί στους κινηματογράφους. Ο δημιουργός του σόου, Steven Knight ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο πως η ιστορία των Blinders θα ολοκληρωθεί με ταινία

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε ότι μπορεί η ιστορία να συνεχίσει και χωρίς τον Thomas Shelby, αφήνοντας ερωτηματικά για την κατάληξή του.