Outlander: Μικρότερη σε διάρκεια η 6η σεζόν - Μάθαμε πότε έρχεται

Νέες φωτογραφίες - Στην 7η σεζόν όμως θα έχει τα διπλάσια επεισόδια
02 Ιουνίου 2021 09:39
Outlander: Μικρότερη σε διάρκεια η 6η σεζόν - Μάθαμε πότε έρχεται

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης οι fans του Outlander καθώς μάθαμε ότι αρχικά τα γυρίσματα της 6ης σεζόν ολοκληρώθηκαν αλλά και το πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας. 

Πρεμιέρα στο Netflix στις αρχές του 2022

Το κανάλι Starz και το Netflix, που πραγματοποιεί τη διεθνή διανομή του σόου και στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως η πρεμιέρα της 6ης σεζόν θα γίνει στις αρχές του 2022

Μικρότερη σε διάρκεια η 6η σεζόν

Ίσως να μη σας χορτάσει τόσο η 6η σεζόν διότι θα είναι και η μικρότερη της σειράς με μόλις 8 επεισόδια, από τα οποία μόνο αυτό της πρεμιέρας θα έχει διάρκεια 90 λεπτών

Ωστόσο, η 7η σεζόν θα δώσει και τα ρέστα της στο κοινό, καθώς θα είναι μεγαλύτερη και θα αποτελείται από 16 επεισόδια. Το αρχικό σχέδιο πριν χτυπήσει την παραγωγή η πανδημία ήταν να βγουν με 12 επεισόδια και οι δύο σεζόν, όπως και όλες οι προηγούμενες. 

Ο showrunner, Matthew B. Roberts, είπε τα εξής για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εν μέσω πανδημίας:

Τα γυρίσματα εντός του 2021 παρουσίασαν ένα άνευ προηγουμένου σύνολο προκλήσεων που μας οδήγησαν στην απόφαση να κόψουμε τη σεζόν, προκειμένου να φέρουμε τους fans την πιο ζωντανή και δυναμική σεζόν το συντομότερο δυνατό. Χωρίς να αγχώνεστε θα γυρίσουμε στη συνέχεια μια εκτεταμένη 7η σεζόν με 16 επεισόδια το επόμενο έτος, καθώς η ζωή επιστρέφει στην κανονικότητα.

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα του 6ου κύκλου

Μαζί με την ανακοίνωση το Starz δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες. Να αναφέρουμε πως στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Caitriona Balfe και Sam Heughan ως Claire και Jamie Fraser, η Sophie Skelton και Richard Rankin ως Brianna και Roger MacKenzie, καθώς και ο John Bell στο ρόλο του νεαρού Ian.