Lucifer: Η τελευταία σεζόν θα είναι σαν ερωτικό γράμμα για τους fans

Ο 6ος κύκλος θα τα δώσει όλα για όλα!
01 Ιουνίου 2021 19:50
Lucifer: Η τελευταία σεζόν θα είναι σαν ερωτικό γράμμα για τους fans

Ήδη αρκετοί από εσάς τους καμμένους με τον "Λούσι" θα έχετε δει ήδη την κατάληξη του Β' μέρους της 5ης σεζόν. Ήδη οι showrunners ενός εκ των δημοφιλέστερων σειρών του Netflix συζητούν το τι θα γίνει στην 6η και τελευταία σεζόν του Lucifer και καλό είναι να κρατηθείτε από τώρα για...πολλές συγκινήσεις. 

Σαν ερωτικό γράμμα για τη σειρά και τους fans

Ο 6ος κύκλος αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο "Lucifer" μια και καλή. Ο Joe Henderson, co-showrunner της σειράς αναφέρει τα εξής μιλώντας στο Entertainment Weekly, μερικές μέρες μετά την προβολή της Season 5B:

Θα πω μόνο ότι η 5η σεζόν μας είναι η μεγάλη εκρηκτική σεζόν. Η 6η σεζόν θα είναι το γράμμα αγάπης, το ραβασάκι αν θέλετε, προς την ίδια τη σειρά. Και καταφέραμε μια ομαλή προσγείωση (για το φινάλε). Πραγματικά το πιστεύω. 

Οι τρεις λέξεις που περιγράφουν την 6η σεζόν 

Κλείνοντας τις δηλώσεις τους στο Eοι showrunners του Lucifer, Ildy Modrovich και Joe Henderson χρησιμοποίησαν τρεις λέξεις για να περιγράφουν το τέλος του ταξιδιού του "Lucifer Morningstar" του Tom Ellis

Modrovich: Συγκινητική, πανέμορφη.

Henderson: Γλυκόπικρη. 

Modrovich: Θα σας κλέψει τις καρδιές με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να πω... και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω. Εμείς είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι. 

Μήπως υπάρχει περίπτωση για spinoff σειρά του Lucifer;

"Από τα χείλη σου και στον Warner Brothers τα αυτιά!" είπε ο Henderson συγκεκριμένα. Ανέφεραν πως θα ήταν καλή περίπτωση και πως συζητούν το ενδεχόμενο ενός spinoff, ειδικά τώρα που ο Tom Ellis θα μας αποχαιρετήσει. "Ποτέ δεν ξέρεις" τι μπορεί να συμβεί όμως, απαντά η Modrovich.