Gossip Girl: Η νεανική σειρά επιστρέφει με μοντέρνο cast - Πρώτο trailer

Πρεμιέρα τον Ιούλιο μέσα από το HBO Max
28 Μαΐου 2021 21:58
Gossip Girl: Η νεανική σειρά επιστρέφει με μοντέρνο cast - Πρώτο trailer

Το HBO Max έδωσε επιτέλους στο φως της δημοσιότητας το επίσημο teaser βίντεο για την αναβίωση του “Gossip Girl”. Η εμβληματική σειρά που είχε γράψει ιστορία στο παρελθόν μέσα από τη «συχνότητα» του The CW επιστρέφει με νέο cast μέσα στον Ιούλιο.

Αρχικά, να αναφέρουμε πως δεν πρόκειται για ολοκληρωτικό reboot, αφού λαμβάνει χώρα οκτώ χρόνια από το τελευταία επεισόδιο του Gossip Girl, απλώς αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε σε μια νέα γενιά πρωταγωνιστών από τη Νέα Υόρκη σε αυτή τη νέα ιστορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι θα παίξουν οι Emily Alyn Lind ως Audrey Hope, Eli Brown ως Otto Bergmann IV, Whitney Peak ως Zoya Lott, Thomas Doherty ως Max Wolfe, Jordan Alexander ως Julien Calloway, Evan Mock ως Aki Menzies, Zión Moreno ως Luna La, Savannah Lee Smith ως Monet de Haan και Tavi Gevinson ως Kate Keller.

H Kristen Bell από το πρωτότυπο cast θα επιστρέψει και στα νέα επεισόδια.

Το αρχικό Gossip Girl βρισκόταν «στον αέρα» για έξι χρόνια από το 2007 έως το 2012, με τους Joshua Safran, Stephanie Savage και Josh Schwartz να επιστρέφουν στην παραγωγή, ενώ η Kristen Bell από το πρωτότυπο cast θα επιστρέψει και στα νέα επεισόδια. Θα την ακούσετε άλλωστε στην αφήγηση του trailer παρακάτω. 

Το Gossip Girl θα προβληθεί στις 8 Ιουλίου και παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.